|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:19 am
Tamcsi Obilia Üdv Akos smile Mióta vagy a guildben? (Ismerem őt már egy másik online játékból meg Womit és Speedy013mat is, láttam hogy írt asszem Akitta vagy Medvelaszlo profilján smile ) Hellóka, én is itt vagyok xd a rajzon meg csak röhögni tudok biggrin nagyon jó ^^ Ó üdv neked is smile Ő is 1 másik online játékbeli barát, főleg tőle és Ákostól szereztem amúgy tudpmást még anno a Gaiáról amikor dumálrtak hogy ennyi-annyi orbot szereztek zOMG-n biggrin Am Tamcsi nagy zOMG veterán lol smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:26 am
Obilia Golden Compaaass (csak filmet láttam és az is tetszik mégha állítólag a könyv a jobb akkor is), HP (nem röhög razz ) Kedvenc animék/mangák (igazából jobban nem ismerek olyan sokat): Magic Knight Rayearth, Inuyasha (fekszik! biggrin ), SM, Nana, Makrancos hercegnő (1 kínai manga azaz manhua) Vannak amiknek inkább csak "látásból" ismerem 1-2 kariját és a nevét de jobban nem. a Golden Compasst olvastam könyvben (: nekem speciel annyira nem tetszett, de a filmre kíváncsi vagyok. uh a Stargate Atlantist ki nem állhatom.. XD jól kijönnél édesapámmal, ő nagyon szereti. biggrin a Nanát én is bírom, a manga első két kötete megvan, aztán majd tervezem megvenni a többit is.. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:32 am
MurderousPrincess Obilia Golden Compaaass (csak filmet láttam és az is tetszik mégha állítólag a könyv a jobb akkor is), HP (nem röhög razz ) Kedvenc animék/mangák (igazából jobban nem ismerek olyan sokat): Magic Knight Rayearth, Inuyasha (fekszik! biggrin ), SM, Nana, Makrancos hercegnő (1 kínai manga azaz manhua) Vannak amiknek inkább csak "látásból" ismerem 1-2 kariját és a nevét de jobban nem. a Golden Compasst olvastam könyvben (: nekem speciel annyira nem tetszett, de a filmre kíváncsi vagyok. uh a Stargate Atlantist ki nem állhatom.. XD jól kijönnél édesapámmal, ő nagyon szereti. biggrin a Nanát én is bírom, a manga első két kötete megvan, aztán majd tervezem megvenni a többit is.. ^^ nekem is apám nézi a star gate-t xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:03 am
MurderousPrincess Obilia Golden Compaaass (csak filmet láttam és az is tetszik mégha állítólag a könyv a jobb akkor is), HP (nem röhög razz ) Kedvenc animék/mangák (igazából jobban nem ismerek olyan sokat): Magic Knight Rayearth, Inuyasha (fekszik! biggrin ), SM, Nana, Makrancos hercegnő (1 kínai manga azaz manhua) Vannak amiknek inkább csak "látásból" ismerem 1-2 kariját és a nevét de jobban nem. a Golden Compasst olvastam könyvben (: nekem speciel annyira nem tetszett, de a filmre kíváncsi vagyok. uh a Stargate Atlantist ki nem állhatom.. XD jól kijönnél édesapámmal, ő nagyon szereti. biggrin a Nanát én is bírom, a manga első két kötete megvan, aztán majd tervezem megvenni a többit is.. ^^ Nekem mind2 szülőm ^^ Am scifi kedvelők már '94-ben is vol hogy Star Treket néztünk Sat1en és persze németül 1 szót se értettem belőle... Aztán Star Treket és Star Warst videóról, Stargatet tvből szerettem meg... Anyukám nagy kedvence még az Orion (az ő idejéből) Stargateből amőúgy ajánlom az első nagy filmet ahol még más játssza az O'Neill-t, abból indult ki aztán az egész sorozat és a fil még más feelingű. Scifiben még szeretjük az Útikalauz stopposoknak-ot biggrin (én még csak a filmet láttam) De am nemcsak scifit szeretek hanem hát... azok a tipikus fantázia-dráma-akció filmek könyvek stb... Am a Final Fantasyl hjallottam stb és 1re kíváncsibb vagyok rá (a "filmekre" inkább) És pár kedvenc játék: Tomb Raider (főleg Legend és Underworld), Soul Calibur (nincs meg mert PCn nincs konzol nincs de kanadai unokatesómnál játszottam vele bőven biggrin ), Drakan Order of Flame, Sonic Heroes. No bocs ha nagyon sokat írok ezekről ha kell abbahagyom már sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:05 am
Üdv minden újnak....... heart heart Twilight fanok!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:08 am
A Golden Copmpass film szerintem jó, legfeljebb a cselekmény okozhat talán csalódást mint nálam az 5-ik Harry Potter film (ott a könyv jobb sztem) A GC filmre visszatérve: zene, technikai effektek, látvány, szereplők terén szerintem igen jó smile És Craigen meg Kidmanen kívül kicsit feltűnik Christopher Lee is (Szarumán, Dooku gróf) smile A stáblista előtti finálé zenét néha együtt dúdolom a zenekarral biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:09 am
stranger12 Üdv minden újnak....... heart heart Twilight fanok!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:12 am
Én ha film, akkor Battle Royale... heart Amúgy elég sok film volt, amit például tévében néztem és tetszett, de egyiknek sem jegyeztem meg a címét... :F Volt egy olyan, amiben nem akarták meggyógyítani a muksó halálos beteg kisfiát, és ezért a férfi bement a kórházba, fegyverrel, elfoglalta, és... hát kb erről szólt, a végét meg nem lövöm le, de az jó volt, csak én idióta elfelejtettem a címét.. >.<" valamikor régebben adták le az RTL-en vagy a TV2-n. meeeg szeretem a doramákat is, például mint az 1 Litre Of Tears / Ichi Rittoru No Namida, amit az ötödik résztől konkrétan végigbőgtem.. :"D 4laugh hát... ez is egy halálos beteg lányról szól... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:24 am
Eszembe jutott még 2 film amit szeretk: egyik Ghost smile Másik kicsit Ghost-szerű, kicsit romantikus stb az a címe: Ha igaz volna (Just like heaven angolul), 2-3 hete volt tv-ben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:26 am
Obilia Eszembe jutott még 2 film amit szeretk: egyik Ghost smile Másik kicsit Ghost-szerű, kicsit romantikus stb az a címe: Ha igaz volna (Just like heaven angolul), 2-3 hete volt tv-ben. A just like heaven-t én is szeretem ^^ megvan DVD-n smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 9:32 am
Tamcsi Obilia Eszembe jutott még 2 film amit szeretk: egyik Ghost smile Másik kicsit Ghost-szerű, kicsit romantikus stb az a címe: Ha igaz volna (Just like heaven angolul), 2-3 hete volt tv-ben. A just like heaven-t én is szeretem ^^ megvan DVD-n smile Hehe az jó smile Nekünk meg a Ghost videón magyrrul DVD-n angolul. Am ez is vicces: van ahol az angol hangot szoktam meg jobban van ahol a magyart lol biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 11:35 am
hello mindenki csaba vagyok ehh én már régóta a guild tagja vagyok de csak most mutatkozom be XD a régi avim neve scsaba volt de meguntam és ezért megváltoztattam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 11:51 am
hát akkor nem mondom hogy üdv itt, de helló. (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 12:08 pm
Áh mennyi Twilight és anime fan biggrin Egyre jobban otthon érzem magam biggrin A HP-t én is szeretem, és nem nevetek. Inkább animéket nézek, mint mangát olvasok. Sok kedvencem van pl: Ouran High School Host Club (nagyon őrült csak ajánlani tudom biggrin ), És igen Inuyasha (Fekszik a király biggrin ) Wich Hunter Robin, Vampire Knight és V.K. Guilty, Shugo Chara (gyerekesen aranyos redface ) Spice and Wolf, Kuroshitsuji - A Fekete Komornyik, és most kezdtem Bleachet . Láttam ezen kívül másokat is, de ezek a "jobbak". biggrin Ezen kívül nagyon szeretek olvasni klasszikusokat is nem csak fantasyt, és ifjúságit. Most próbálok megkomolyodni (valahogy sehogy sem sikerül, mindig kibújuk belőlem az állat twisted ). Amúgy a rajz király, és legalább egy kicsit feldobja unalmas életem egy kis újdonság: twisted A Moderátorok harca! twisted Hahh, még jól is hangzik a cím, nem? razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|