|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:33 am
no aj ajk , wie c jak zycie mija//? , i wreszcie od ktorej do ktorej mozna kolędowac//??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:36 am
wired_Yuki no aj ajk , wie c jak zycie mija//? , i wreszcie od ktorej do ktorej mozna kolędowac//?? koledowac po poludniu............ zycie nudno >.< nie wiem co na sylwestra bede robic........... musze jakos mame przekonac zebym mogl na konwent w listopadzie jechac...............a to jest prawie nie mozliwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:38 am
Falcone wired_Yuki no aj ajk , wie c jak zycie mija//? , i wreszcie od ktorej do ktorej mozna kolędowac//?? koledowac po poludniu............ zycie nudno >.< nie wiem co na sylwestra bede robic........... musze jakos mame przekonac zebym mogl na konwent w listopadzie jechac...............a to jest prawie nie mozliwe ja bede na telporta w wakacje jehac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:41 am
wired_Yuki ja bede na telporta w wakacje jehac no wlasnie mowie o Teleporcie tylko mnie matka nie pusci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:42 am
Falcone wired_Yuki ja bede na telporta w wakacje jehac no wlasnie mowie o Teleporcie tylko mnie matka nie pusci xp ahaaaaaaaaaaaaaaa , moja matka , chyba tez , ale ja mam na nią haka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:46 am
wired_Yuki Falcone wired_Yuki ja bede na telporta w wakacje jehac no wlasnie mowie o Teleporcie tylko mnie matka nie pusci xp ahaaaaaaaaaaaaaaa , moja matka , chyba tez , ale ja mam na nią haka a ja bede trul od lutego zeby mnie puscila.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:48 am
Falcone wired_Yuki Falcone wired_Yuki ja bede na telporta w wakacje jehac no wlasnie mowie o Teleporcie tylko mnie matka nie pusci xp ahaaaaaaaaaaaaaaa , moja matka , chyba tez , ale ja mam na nią haka a ja bede trul od lutego zeby mnie puscila..... a ja mam chaka , traki szantarzyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:50 am
wired_Yuki a ja mam chaka , traki szantarzyk e tam najwyzej ucikne z domu na te 3 dni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:51 am
Falcone wired_Yuki a ja mam chaka , traki szantarzyk e tam najwyzej ucikne z domu na te 3 dni xd a no tez tak mozna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:52 am
wired_Yuki Falcone wired_Yuki a ja mam chaka , traki szantarzyk e tam najwyzej ucikne z domu na te 3 dni xd a no tez tak mozna juz se myslalem zebym mogl sie poswiecic i nawet z ojcem jechac ale to za duza siara jest ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:53 am
Falcone wired_Yuki Falcone wired_Yuki a ja mam chaka , traki szantarzyk e tam najwyzej ucikne z domu na te 3 dni xd a no tez tak mozna juz se myslalem zebym mogl sie poswiecic i nawet z ojcem jechac ale to za duza siara jest ^^ no tak , co racja to racja , starzy to totalna siara biggrin joł men elo eloo joł men men joł (macha rekauiudaje hip hopowca )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:59 am