|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:49 pm
Miss_Karina wired_Yuki aha , no to mamy na to 2 dnuii biggrin slicznie prosze o skracanie cytatoow xd Jak tak ładnie prośisz to bende skracać 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:04 am
cicho wszędie, głucho wszędzie co to będzie, co to będzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:05 am
aaaaa , niezdązyłam zaspiewac kolendy , a miałabym juz 4 prezent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:07 am
Kopciuszek Miss_Karina wired_Yuki aha , no to mamy na to 2 dnuii biggrin slicznie prosze o skracanie cytatoow xd Jak tak ładnie prośisz to bende skracać 3nodding heart oki ^^ ...musze isc, sew ykapac, ciuszki uprasowac i pewne prezenty spakowac sweatdrop ok, do zobaczenia wieczorkiem biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:51 am
elo wpadlam na 30 min.. mam infe... widzial ktos bazyla znaczy sie back flipa znaczy sie JuliangeL???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 12:57 am
Baliaur elo wpadlam na 30 min.. mam infe... widzial ktos bazyla znaczy sie back flipa znaczy sie JuliangeL??? ahia widze ze nikogo nie ma... jak bedzie Gerald to przekzacie mu pozdo ode mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:02 am
Baliaur Baliaur elo wpadlam na 30 min.. mam infe... widzial ktos bazyla znaczy sie back flipa znaczy sie JuliangeL??? ahia widze ze nikogo nie ma... jak bedzie Gerald to przekzacie mu pozdo ode mnie... avvsko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:10 am
yo yo Gerald to moj znajomy z reala.... tylko q** ma pm wylaczone.. debil jedxcen BAKA tomir sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:15 am
Baliaur yo yo Gerald to moj znajomy z reala.... tylko q** ma pm wylaczone.. debil jedxcen BAKA tomir sweatdrop xp jak tam zycie mija/?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:16 am
wired_Yuki Baliaur yo yo Gerald to moj znajomy z reala.... tylko q** ma pm wylaczone.. debil jedxcen BAKA tomir sweatdrop xp jak tam zycie mija/? oprucz tego ze najprawdopodobnie na sylva bvede w domu siedziec.. spoxx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:20 am
Baliaur wired_Yuki Baliaur yo yo Gerald to moj znajomy z reala.... tylko q** ma pm wylaczone.. debil jedxcen BAKA tomir sweatdrop xp jak tam zycie mija/? oprucz tego ze najprawdopodobnie na sylva bvede w domu siedziec.. spoxx ja jeszcze niemam planow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:24 am
wired_Yuki Baliaur wired_Yuki Baliaur yo yo Gerald to moj znajomy z reala.... tylko q** ma pm wylaczone.. debil jedxcen BAKA tomir sweatdrop xp jak tam zycie mija/? oprucz tego ze najprawdopodobnie na sylva bvede w domu siedziec.. spoxx ja jeszcze niemam planow taaaaaaa siuuper..... aj a nawet sie upic ni moge bo bede ze straymi na chacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:28 am