|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:10 pm
Omega Sun BeeWolf_san PA uciekinierom... crying no i z kim teraz porozmawiam Sayo uciekł, Aki prysła kogo będe molestował ... sad ... xp ja tu jeszcze jestem... heart mrrr a no wiem :* hihih mam cie na gg i tlenie i tu jak mi dobrze chyba za dobrze :* niezasługuje :* przytula
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:11 pm
Omega Sun Miss_Karina czesc...widzialam... == i chyba nie zdaze sweatdrop i nawet porabalo mi sie z tymi godzinami na gai crying i nie wiem od ktorej do ktorej beda rozdawac evenciki crying przeciez opisalam wszystko w przewodniku xp Dlaczego nikt go nie czyta tylko kazdy woli wygodnie wpasc na forum i prosic zeby mu wszystko od poczatku tlumaczyc gonk Omi 4laugh jak tylko wpadlam to przypomnialam o przewodniku whee i przeczytalam all thx ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papa tym co ida sad noo hmm ja zbierałam tak od około 15 do 17 czy jakos tak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina BeeWolf_san Udeż w st22; a nożyce sie odezwą.... uhmmm ... Czy to wołanie o ... ehmm niewrzne ... ehem... stare wolanie o pomste? blaugh whee Nie ... akurat nie o to mi chodziło, haha czochr czochr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:13 pm
Miss_Karina Omega Sun przeciez opisalam wszystko w przewodniku xp Dlaczego nikt go nie czyta tylko kazdy woli wygodnie wpasc na forum i prosic zeby mu wszystko od poczatku tlumaczyc gonk Omi 4laugh jak tylko wpadlam to przypomnialam o przewodniku whee i przeczytalam all thx ^^ no to Ci wybaczam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:14 pm
nmzc fifi smile
oki spadam z gildii i uciekam z gai ciao muchachas.. jutro pos zkole sie zajiwe na gai a na gildii nie wiem kiedy papapa ciao 4laugh pa omi, pa karina, pa reszt razz *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:16 pm
M-Teen nmzc fifi smile oki spadam z gildii i uciekam z gai ciao muchachas.. jutro pos zkole sie zajiwe na gai a na gildii nie wiem kiedy papapa ciao 4laugh pa omi, pa karina, pa reszt razz *wychodzi* papusie ^^ Omi- jaki to polski czas w przelozeniu z gaiowego? ^^' (sorki ze pytam ^^') [chodzi o swiateczny event ^^]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:20 pm
Miss_Karina Omi- jaki to polski czas w przelozeniu z gaiowego? ^^' (sorki ze pytam ^^') [chodzi o swiateczny event ^^] jedna godzina gaiowa = 2 zegarowe, a aktualny czas mozesz zobaczyc na kazdej mapce i sobie przeliczyc 3nodding ( a oznaczenia przy godzinach : a.m - to przed poludniem, p.m.- po poludniu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:22 pm
Omega Sun Miss_Karina Omi- jaki to polski czas w przelozeniu z gaiowego? ^^' (sorki ze pytam ^^') [chodzi o swiateczny event ^^] jedna godzina gaiowa = 2 zegarowe, a aktualny czas mozesz zobaczyc na kazdej mapce i sobie przeliczyc 3nodding ( a oznaczenia przy godzinach : a.m - to przed poludniem, p.m.- po poludniu) czyli miedzy nami mowiac... event zacznie sie kolo 5-6 nad ranem? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:25 pm
Miss_Karina czyli miedzy nami mowiac... event zacznie sie kolo 5-6 nad ranem? ^^" hmm.. skoro 1h gai=2 nasze zegarowe a teraz jest na mapce po 6.00, to z moich obliczen wynika, ze ok. 3.00 nad ranem, ale moge sie mylic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:27 pm
Omega Sun Miss_Karina czyli miedzy nami mowiac... event zacznie sie kolo 5-6 nad ranem? ^^" hmm.. skoro 1h gai=2 nasze zegarowe a teraz jest na mapce po 6.00, to z moich obliczen wynika, ze ok. 3.00 nad ranem, ale moge sie mylic wink aha.... ^^" poprosze starych zeby mnie wczesnie obudzili to wtedy posiedze sobie i pospiewam xd (btw. nie mam zajec, ale mam wigilie na studiach wink pozniej jade whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:30 pm
< przytula > obronie Cie kochanie wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:32 pm
Omega Sun < przytula > obronie Cie kochanie wink :* ale on do mnie macha noga, ... napomoc crying ... Wiem jak oddych, jak sie porusza co ma w głowie itd ale sie go boje to smiercionosna maszyna na muchy... a jak mnie ugryzie w palec ?? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|