|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:01 pm
dobra ide spac jutro wigilia klasowa o 8 dobranoc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:02 pm
Sayokun dobra ide spac jutro wigilia klasowa o 8 dobranoc xd milej zabawy ^.^ dobrej nocki :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:03 pm
PA uciekinierom... crying no i z kim teraz porozmawiam Sayo uciekł, Aki prysła kogo będe molestował ... sad ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:04 pm
BeeWolf_san PA uciekinierom... crying no i z kim teraz porozmawiam Sayo uciekł, Aki prysła kogo będe molestował ... sad ... xp stare na pewno nie mnie xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:05 pm
Miss_Karina Wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream dopiero teraz udalo mi sie wejsc na gaie!!!!!!!!!!!! skopie/zadusze/zniszcze/rozwale/itd NETA!!!!!!!!!!!!!! stressed scream (a teraz prosze slicznie, oc o chodzi z koledowaniem i prezencikami sweatdrop ) *patrzy zand zupki* surprised oooł witaj ^^ SIOOOOURB! ^^""""" kliknij! tutaj! klikaj czytaj i sie dowiaduj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:07 pm
BeeWolf_san PA uciekinierom... crying no i z kim teraz porozmawiam Sayo uciekł, Aki prysła kogo będe molestował ... sad ... xp ja tu jeszcze jestem... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Miss_Karina Wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream dopiero teraz udalo mi sie wejsc na gaie!!!!!!!!!!!! skopie/zadusze/zniszcze/rozwale/itd NETA!!!!!!!!!!!!!! stressed scream (a teraz prosze slicznie, oc o chodzi z koledowaniem i prezencikami sweatdrop ) *patrzy zand zupki* surprised oooł witaj ^^ SIOOOOURB! ^^""""" kliknij! tutaj! klikaj czytaj i sie dowiaduj razz czesc...widzialam... == i chyba nie zdaze sweatdrop i nawet porabalo mi sie z tymi godzinami na gai crying i nie wiem od ktorej do ktorej beda rozdawac evenciki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech .. jak ten czas leci .. niedugo musze spac isc ... tylko gdyby nie ten katar ..... crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:08 pm
ja tez sie zawijam czas na mnie papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:09 pm
BeeWolf_san Udeż w st22; a nożyce sie odezwą.... uhmmm ... Czy to wołanie o ... ehmm niewrzne ... ehem... stare wolanie o pomste? blaugh whee Papusie Fifi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:09 pm
Miss_Karina czesc...widzialam... == i chyba nie zdaze sweatdrop i nawet porabalo mi sie z tymi godzinami na gai crying i nie wiem od ktorej do ktorej beda rozdawac evenciki crying przeciez opisalam wszystko w przewodniku xp Dlaczego nikt go nie czyta tylko kazdy woli wygodnie wpasc na forum i prosic zeby mu wszystko od poczatku tlumaczyc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|