|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:53 pm
BeeWolf_san No to teraz wszystko jasne ... pierwsze znam ale nie mam 2 mam i znam biggrin "Nausiaa of the valley of the wind" trzecie nie wydaje sie być mondrym anime ?! no wlasnie... sciagnelem bo chwalone jako jedna z najlepszych pozycji... ale mi nie przypadlo do gustu jest tam jakas mowa o talencie i kryzysie... ale calosc to nuda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:53 pm
BeeWolf_san Vykk poweim tak tez z checia korzystalbym z emula ale niestety mam wewnetrzyn IP a wtedy sciaga mi z predkoscia ok10 razy mniejsza wiem bo przekonalem sie o tym an skorze kumpla...sciagalo mu po 2-3kb/s czasem nawet 5 pise poprawnie kilobity zeby komos sie nie pomyslilo z kB To rzeczywiscie nie wyjsciowo, ta mam po 5kB/s na jeden plik ale jak scagam ich 8 ... to jest wiecej, no ale to rzadkosc obecnie mam transfer 69kB/s Dobra luczba sweatdrop ja jak sciagam z DC to mam srednio transsfrer przy ok 3plikach po mniej wiecej 7-8 kazdy...zalezy tez od lacza osoby od ktorej sciagam fifi-w takim razie o ktroej przyjmujesz znajomych ze zrobili ci zdiecia w pizamce??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:55 pm
pytanko bee 3nodding wiesz moze czy wyszlo anime do hikaru no go sweatdrop bo manga mi sie spodobala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
wzajemnie moja droga 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream dopiero teraz udalo mi sie wejsc na gaie!!!!!!!!!!!! skopie/zadusze/zniszcze/rozwale/itd NETA!!!!!!!!!!!!!! stressed scream (a teraz prosze slicznie, oc o chodzi z koledowaniem i prezencikami sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:57 pm
Sayokun no wlasnie... sciagnelem bo chwalone jako jedna z najlepszych pozycji... ale mi nie przypadlo do gustu jest tam jakas mowa o talencie i kryzysie... ale calosc to nuda :] aha, no to moze warte uwagi, ale bardziej na postudiowanie tak jak Evangelion, to nie anime dla fanów masakry.... moj kolega uwarza, że to najgorsze anime jakie oglądał. No ale on to lubi ... tylko serie w styli Hellsing, buzy sie jak mu mowie ze to chała. jak dla mnie. ... No ale co nie karzdy lubi to samo.... A tak wogóle to za co lubicie, kochanie anime ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:57 pm
Sayokun pytanko bee 3nodding wiesz moze czy wyszlo anime do hikaru no go sweatdrop bo manga mi sie spodobala xd wyszlo wyszlo ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:58 pm
Miss_Karina Wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream dopiero teraz udalo mi sie wejsc na gaie!!!!!!!!!!!! skopie/zadusze/zniszcze/rozwale/itd NETA!!!!!!!!!!!!!! stressed scream (a teraz prosze slicznie, oc o chodzi z koledowaniem i prezencikami sweatdrop ) wita kochanie :**** o kolędach rpzeczytasz wszytskoco i jak w Przewodniku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Sayokun pytanko bee 3nodding wiesz moze czy wyszlo anime do hikaru no go sweatdrop bo manga mi sie spodobala xd wyszlo wyszlo ;] tak wyszło, i jest uwarzane za najleprze anime z seri Game... Genialna pozycjai ja ja mam ... zawiera 75 odc + 3 filmy biggrin ... Wszystko nza 37 CD biggrin chcesz może ??? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream dopiero teraz udalo mi sie wejsc na gaie!!!!!!!!!!!! skopie/zadusze/zniszcze/rozwale/itd NETA!!!!!!!!!!!!!! stressed scream (a teraz prosze slicznie, oc o chodzi z koledowaniem i prezencikami sweatdrop ) wchodzisz do sklepow --> klikasz sing a carol --> po 5 razach maszs prezencik po dalsze info do topiku omegi dziala tylko w okreslinych porach, teraz nieczynne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:00 pm
BeeWolf_san Akiko Tamashii Sayokun pytanko bee 3nodding wiesz moze czy wyszlo anime do hikaru no go sweatdrop bo manga mi sie spodobala xd wyszlo wyszlo ;] tak wyszło, i jest uwarzane za najleprze anime z seri Game... Genialna pozycjai ja ja mam ... zawiera 75 odc + 3 filmy biggrin ... Wszystko nza 37 CD biggrin chcesz może ??? xp moze gdyby troche mniej blaugh bede sciagal... krok po kroku ale najpierw musze sciagnac inne pozycje co mi troche zajmie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:01 pm
Sayokun dziala tylko w okreslinych porach, teraz nieczynne gonk crying mam nadzieje ze zdaze ktoregos razu crying na prezencik bo jak nie.. to nie dostane crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|