|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:05 pm
Sayokun Lethiel O.o ... Aki nie strash sayo *glasq glasq* O.o 'przytuuuuuuuuuuuuuuuula' xd xd xd xd xd poradze sobie... ZNISZCZE JA aki a slyszalas ze dio jest kobieta... i ze sie podkochuje w tym ojcu generala goliata... i ze odbywa stosunki z wlasna siostra... i... I ZE TO WSZYSTKO TO JEDNA WIELKA MISTYFIKACJAhmm...nie wiem o kogo ci chodzi bo nie znam wszystkich imion ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:06 pm
Vykk wywlok666 dobry wieczradośnie wchodzi w swojej boskiej koszuli nocnej w zielone pudle XDDD * niaf niaf niaf...fajnie..nie widzialem jeszcze zielonych pudli no wiem sexowne to to jest ... XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:07 pm
Akiko Tamashii Sayokun Lethiel O.o ... Aki nie strash sayo *glasq glasq* O.o 'przytuuuuuuuuuuuuuuuula' xd xd xd xd xd poradze sobie... ZNISZCZE JA aki a slyszalas ze dio jest kobieta... i ze sie podkochuje w tym ojcu generala goliata... i ze odbywa stosunki z wlasna siostra... i... I ZE TO WSZYSTKO TO JEDNA WIELKA MISTYFIKACJAhmm...nie wiem o kogo ci chodzi bo nie znam wszystkich imion ^^" jak to o kogo... O BIALEGO GEJOSA domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:09 pm
wywlok666 Vykk wywlok666 dobry wieczradośnie wchodzi w swojej boskiej koszuli nocnej w zielone pudle XDDD * niaf niaf niaf...fajnie..nie widzialem jeszcze zielonych pudli no wiem sexowne to to jest ... XDDD pokazesz razz xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:10 pm
jeszcze tylko 200golda.....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:11 pm
Sayokun jak to o kogo... O BIALEGO GEJOSA domokun domokun domokun Sayo tracisz w moich oczach oj tracisz.... Co ty gadasz... mam nadzieje ze to rzarty :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:11 pm
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Lethiel O.o ... Aki nie strash sayo *glasq glasq* O.o 'przytuuuuuuuuuuuuuuuula' xd xd xd xd xd poradze sobie... ZNISZCZE JA aki a slyszalas ze dio jest kobieta... i ze sie podkochuje w tym ojcu generala goliata... i ze odbywa stosunki z wlasna siostra... i... I ZE TO WSZYSTKO TO JEDNA WIELKA MISTYFIKACJAhmm...nie wiem o kogo ci chodzi bo nie znam wszystkich imion ^^" jak to o kogo... O BIALEGO GEJOSA domokun domokun domokun hahaha xd no wiesz co! ale z ciebie plotkara! od jakiej sasiadki do uslyszales? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:13 pm
BeeWolf_san Sayokun jak to o kogo... O BIALEGO GEJOSA domokun domokun domokun Sayo tracisz w moich oczach oj tracisz.... Co ty gadasz... mam nadzieje ze to rzarty :] nieee to wszytko prawda wink nawet znam osobiscie dio... ja i glownego bochatera last exile 3nodding zwierzali mi sie ze nie sa razem szczesliwi bo czegos im w tym zwiazku brakuje 3nodding i od tamtej pory mam koszmary nocne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:16 pm
Sayokun nieee to wszytko prawda wink nawet znam osobiscie dio... ja i glownego bochatera last exile 3nodding zwierzali mi sie ze nie sa razem szczesliwi bo czegos im w tym zwiazku brakuje 3nodding i od tamtej pory mam koszmary nocne sweatdrop Nie wiem co mam o tym myslec, napewno nie bede dobrze nie mysle. Który odcinek LE. Leciał ostatnnio ?? ja nie mam hypera ... ale anime widziałem ... :] tak sie pytam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:18 pm
BeeWolf_san Sayokun nieee to wszytko prawda wink nawet znam osobiscie dio... ja i glownego bochatera last exile 3nodding zwierzali mi sie ze nie sa razem szczesliwi bo czegos im w tym zwiazku brakuje 3nodding i od tamtej pory mam koszmary nocne sweatdrop Nie wiem co mam o tym myslec, napewno nie bede dobrze nie mysle. Który odcinek LE. Leciał ostatnnio ?? ja nie mam hypera ... ale anime widziałem ... :] tak sie pytam 3nodding ten z koncem wyscigu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:18 pm
BeeWolf_san Sayokun nieee to wszytko prawda wink nawet znam osobiscie dio... ja i glownego bochatera last exile 3nodding zwierzali mi sie ze nie sa razem szczesliwi bo czegos im w tym zwiazku brakuje 3nodding i od tamtej pory mam koszmary nocne sweatdrop Nie wiem co mam o tym myslec, napewno nie bede dobrze nie mysle. Który odcinek LE. Leciał ostatnnio ?? ja nie mam hypera ... ale anime widziałem ... :] tak sie pytam 3nodding tylko nie mow co bedzie w nastepnym odcinu! scream udusze cie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:21 pm
Oczywiscie, ze nie powiem nie boj sie Aki... wink choć z 2 strony bedziesz musiałą mnie dotknąć .. wiec ci powiem smile haha nie no zarcik... Aha ten ...:] Wporzo biggrin ... teraz sie ciekawie zacznie... no za 2 odcinki moze jeden
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|