|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:16 pm
DarkMud Jeszcze tylko 300 ......XD do czego 300 ci brakuje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:16 pm
DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( boshee ja tez nie mam i jakos nie narzekam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:17 pm
Prinee DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( boshee ja tez nie mam i jakos nie narzekam...... xd gonk stare biggrin smile crying redface 3nodding i like chees
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk DarkMud Jeszcze tylko 300 ......XD do czego 300 ci brakuje?? Hehehe na ta czaszke.....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( boshee ja tez nie mam i jakos nie narzekam...... a coś ciekawego sie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:18 pm
Vykk DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( nie martw sie jutro tez bedziesz mogl znowu sobie pochjodzic i po spiewac dziwisz sie? czaisz ze ci w sklepach wysluchuja spiewania ponad miliona gaiowiczow i kazdemu musza powiedziec ze spiewa mega super fajnie, to niech maja chwile przerwy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:19 pm
SkoczeK Prinee DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( boshee ja tez nie mam i jakos nie narzekam...... xd gonk stare biggrin smile crying redface 3nodding i like chees chees??co to niby??a moze chciales napisac cheeks??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:20 pm
[ Kaku ] Vykk DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( nie martw sie jutro tez bedziesz mogl znowu sobie pochjodzic i po spiewac dziwisz sie? czaisz ze ci w sklepach wysluchuja spiewania ponad miliona gaiowiczow i kazdemu musza powiedziec ze spiewa mega super fajnie, to niech maja chwile przerwy xp musze ci przyznac racje aczkolwiek ja podobno nadaje sie do wokalu..rokowego oczywiscie xd :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:21 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:22 pm
SkoczeK Prinee DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( boshee ja tez nie mam i jakos nie narzekam...... xd gonk stare biggrin smile crying redface 3nodding i like chees I like RPG & I love sk8boarding......XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:23 pm
Vykk SkoczeK Prinee DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( boshee ja tez nie mam i jakos nie narzekam...... xd gonk stare biggrin smile crying redface 3nodding i like chees chees??co to niby??a moze chciales napisac cheeks?? cheese - ser wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Vykk DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( nie martw sie jutro tez bedziesz mogl znowu sobie pochjodzic i po spiewac dziwisz sie? czaisz ze ci w sklepach wysluchuja spiewania ponad miliona gaiowiczow i kazdemu musza powiedziec ze spiewa mega super fajnie, to niech maja chwile przerwy xp :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:24 pm
DarkMud SkoczeK Prinee DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( boshee ja tez nie mam i jakos nie narzekam...... xd gonk stare biggrin smile crying redface 3nodding i like chees I like RPG & I love sk8boarding......XD sk8bord to s**t - bmx - ride to fly, fly to die ! rulz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|