|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:01 pm
Akiko Tamashii gleba* sweatdrop o-m-g~ czesc Piachu! ja ide ogladac LastExile whee (hihi shounen ai~ shoune ai~ whee ) nie błagan nie przyominaj mi o tym... o tym... gonk nie dosc ze wyglada jak baba to jeszcze gej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:03 pm
[ Kaku ] Heeey! Ze what..? Sugerujesz, ze LastExile to shonen ai? Jawnie mnie prowokujesz piratko blaugh jej pewnie chodziło o tego gejosa z gildii gonk wezcie go wezcie go ide ogladac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:04 pm
Lecę kimać...papatki ludziska :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:04 pm
uhmm stare pozostawie to bez komentarza chociaż na moment była czytsa!! pierwsyz raz to coś pod nogami ujrzało światło lamp nad nim!!! xp niewazne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:07 pm
mówie 'papa' tym którzy idą ogladac i nie bedzie ich i tym ktorzy ida lulac razz ciao bejbes sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:10 pm
M-Teen mówie 'papa' tym którzy idą ogladac i nie bedzie ich i tym ktorzy ida lulac razz ciao bejbes sweatdrop whee le?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:10 pm
domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( nie martw sie jutro tez bedziesz mogl znowu sobie pochjodzic i po spiewac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze tylko 300 ......XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:14 pm
DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( ha a ja mam 2 razz i jeden skad tam nie wiem razz i dopiero go otworze w X-mas Day :/ chamstwoooo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:14 pm
DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( surprised eek domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:16 pm
Vykk DarkMud domokun ....nudzi mi sie ...i niemam prezenut...co za bezplan.. : ( nie martw sie jutro tez bedziesz mogl znowu sobie pochjodzic i po spiewac Wiem ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|