|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:53 pm
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink Derbyman , nie żebraj... hehe...no wlasie! xd ja przynajmniej za 1000g rysuje! moj quest-shop xd Tylko szkoda że jak dla mnie wygląda jak sado-maso sweatdrop sado-maso~?????????????!!!!! domokun a to niby czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:54 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink Derbyman , nie żebraj... hehe...no wlasie! xd ja przynajmniej za 1000g rysuje! moj quest-shop xd Tylko szkoda że jak dla mnie wygląda jak sado-maso sweatdrop sado-maso~?????????????!!!!! domokun a to niby czemu? No - opaska , obroża z kolcami i nagie ramiona sweatdrop Co nie umniejsza faktu że wykonanie mistrzowskie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:55 pm
xd co tam? dawno mnie nie bylo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:55 pm
*zgniata papierek kłądzie na stole, robi smieszny ruch palcem, pijawia sie szufelka i zmiotka, robi kolejny smieszny ruch palcem szufelka ze zmiatka zamiata, pojawiaja sie tuumany kurzy, wszyscy kaszla siarczyście* a pfeeee sweatdrop gonk ale tu brudno! *pstryka 3 razy placami i klaska w dłonie szybkim ruchem zamiotło sie wszytko, pojawia sie płyne i teges.. myja i szoruja podłogi, wszyscy w gildii podnosze nogi i skacza, gabki szoruja posadzki* uhmmm małe zamieszankooo... wink sorx was.. ale przynajmnie bedzie tu czysto!!! i nie bede mieli pretensji do mnie ani PZ ^^ *po kilku minutach posadzka lśni * no dobra a kto sie zajmie mebelkami? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:56 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink Derbyman , nie żebraj... hehe...no wlasie! xd ja przynajmniej za 1000g rysuje! moj quest-shop xd tez tak zamierzm zarabiac tlyko ze teraz skanera nie mam wiec czarno to widze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:56 pm
Rynn the Vampire Sayokun Point.Zer0 Hej Rynn , i nie waż mi się więcej narzekać xd znowu narzeka eek gonk gonk gonk gonk gonk wcale nie! gonk Ostatnio mnie Zero (opier .. khem...) Znaczy, wytłumaczył mi co nieco sweatdrop no wlasnie 3nodding w tym roku nie narzekalas (bo w 90% spalas) ale jak w przyszlym chociaz raz jekniesz... to cie ze karpy zrzuce domokun (przyjmojac ze i tak zlecisz razem z czterokolowcem nie powinno ci to sprawiac roznicy blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:58 pm
ja sie tu poświecam moje biedne dłonie do wykonawanie makabrycznych ruchów żeby podłoga byłą czysta a wy!? nawet małe dzięki sad crying
pffff !!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink Derbyman , nie żebraj... hehe...no wlasie! xd ja przynajmniej za 1000g rysuje! moj quest-shop xd Tylko szkoda że jak dla mnie wygląda jak sado-maso sweatdrop sado-maso~?????????????!!!!! domokun a to niby czemu? No - opaska , obroża z kolcami i nagie ramiona sweatdrop Co nie umniejsza faktu że wykonanie mistrzowskie xd *gleba* sweatdrop o-m-g~ czesc Piachu! ja ide ogladac LastExile whee (hihi shounen ai~ shoune ai~ whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ja sie tu poświecam moje biedne dłonie do wykonawanie makabrycznych ruchów żeby podłoga byłą czysta a wy!? nawet małe dzięki sad crying pffff !!! scream z kurzem bylo klimatycznie xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 1:00 pm
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Point.Zer0 Hej Rynn , i nie waż mi się więcej narzekać xd znowu narzeka eek gonk gonk gonk gonk gonk wcale nie! gonk Ostatnio mnie Zero (opier .. khem...) Znaczy, wytłumaczył mi co nieco sweatdrop no wlasnie 3nodding w tym roku nie narzekalas (bo w 90% spalas) ale jak w przyszlym chociaz raz jekniesz... to cie ze karpy zrzuce domokun (przyjmojac ze i tak zlecisz razem z czterokolowcem nie powinno ci to sprawiac roznicy blaugh ) HEJ! Wcale nie 90% -.- Jak zwykle przesadzasz... A do tego że będę marudzić lepiej zacznij się przyzwyczajać -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun M-Teen ja sie tu poświecam moje biedne dłonie do wykonawanie makabrycznych ruchów żeby podłoga byłą czysta a wy!? nawet małe dzięki sad crying pffff !!! scream z kurzem bylo klimatycznie xp blaugh no wlasnie..... Marcior nie wiem po co sprzatasz jak i tak sie zaraz zabrudzi biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm... ten śnieg mi coś przypomina... Snieg Zima , zima... zima... ... nuklearna... JASNY GWINT , wodę muszę w reaktorze wymienić eek Przez kilka chwil nie wychodźcie na dwór , jak będzie błysk to nie patrzcie , a jak chmurę będą kolorowe to zwiewajcie , ja zaraz wraca sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun M-Teen ja sie tu poświecam moje biedne dłonie do wykonawanie makabrycznych ruchów żeby podłoga byłą czysta a wy!? nawet małe dzięki sad crying pffff !!! scream z kurzem bylo klimatycznie xp blaugh jak to z kurzem!? surprised podłoga była zasyfiona wiec ja hmm teges oprztanełam i wypucowałam... moimi zdonosciami telepatycznymi nahahaha xp przykro miz e nikt tgeo nie docenia! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|