|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:44 pm
Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink
Derbyman , nie żebraj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:45 pm
Co trza zrobic by muc kupowac w markecie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:45 pm
e, nudno mi. spadam *wyskakuje swoja ulubiona metoda przez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:46 pm
Point.Zer0 M-Teen *wchodzi, konsumuje paczke ciasteczek z bakaliami* "chruups chrrRRrrrup' ehehe blaugh witam sweatdrop "chruuups' No i cała podłoga w okruchach , a potem zn�w mi się dostanie że strop kruszę pr�bami jądrowymi sweatdrop *rozglada sie z zaskoczeniem po odłoce* uhm .. no ten teges.. właśnie *robi głupia mine, wybałuszajać oczy* uhmm.. zero wybacz.. jak skonsujmuje *trzesie paczuszka, wysypuja sie okruchy* to.. ojej znowu sie wysypało ^^" ehehe.. to posprztaama tak włąsnie posprztam .. chcesz? *wyciaga paczke do pointZero*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:47 pm
Derbyman Witam wszystkich Przysponsorował by mnie ktoś please!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink Derbyman , nie żebraj... Ej to tylko alternatywny sposób zarobku!!!! biggrin a znasz jakieś bardzo dochodowe zajęcie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink Derbyman , nie żebraj... hehe...no wlasie! xd ja przynajmniej za 1000g rysuje! moj quest-shop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi e, nudno mi. spadam *wyskakuje swoja ulubiona metoda przez okno* No jak nic nie piszesz to ciężko żeby na forum internetowym było ciekawie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 M-Teen *wchodzi, konsumuje paczke ciasteczek z bakaliami* "chruups chrrRRrrrup' ehehe blaugh witam sweatdrop "chruuups' No i cała podłoga w okruchach , a potem zni się dostanie że strop kruszę pri jądrowymi sweatdrop mi sie nawet jesc odechcialo po tej mojej "przygodzie" z ochroną wyszlam na idotke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Hej Rynn , i nie waż mi się więcej narzekać xd znowu narzeka eek gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:48 pm
Kyoko Suomi e, nudno mi. spadam *wyskakuje swoja ulubiona metoda przez okno* papa kyo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:50 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko , nieważne , naprawdę jeden z twoich lepszych artów xd wink Derbyman , nie żebraj... hehe...no wlasie! xd ja przynajmniej za 1000g rysuje! moj quest-shop xd Tylko szkoda że jak dla mnie wygląda jak sado-maso sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:50 pm
Sayokun Point.Zer0 Hej Rynn , i nie waż mi się więcej narzekać xd znowu narzeka eek gonk gonk gonk gonk gonk wcale nie! gonk Ostatnio mnie Zero (opier .. khem...) Znaczy, wytłumaczył mi co nieco sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:52 pm
Rynn the Vampire Sayokun Point.Zer0 Hej Rynn , i nie waż mi się więcej narzekać xd znowu narzeka eek gonk gonk gonk gonk gonk wcale nie! gonk Ostatnio mnie Zero (opier .. khem...) Znaczy, wytłumaczył mi co nieco sweatdrop Mniejsza z tym , koniec tematu wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|