|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:35 pm
MissTao hej wam whee kto nie dostal prezentu, niech sie nie smuta: jest po prostu noc (gaiowa), a po nocy sie nie wloczy i nie wywrzaskuje koled, to zrozumiale xd od rana (gaiowego ^^) bedzie mozna znowu pofalszowac 3nodding wlasnie...CISZA NOCNA! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:35 pm
Akiko Tamashii no niestety zbieranie dzis sie skonczylo (widac ze nie czytaliscie dokladniej ;] ) ale jeszcze jutro i pojutrze mozna nyo bo do wigilii Czesc......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:36 pm
Rynn the Vampire Prinee Rynn the Vampire Prinee dopiero teraz zauwazylam ze zle napisalam chodzilo mi ze siedzialam w auchanie a ochrona z kolezankami ....
gonk Ja też chcę!!! gonk
Vykk - ja na pinklinki najczęściej trafiam na głównej, i na chatterboxie - mam na myśli sam link "chatterbox" 3nodding a ty nie mialas pingwinkow....? juz mi sie wszystko myli.... gonk nie, ja mam foczki gonk Akiko - oświeć nas. Czemu już nie można kolędować? przeciez foczki tez sa fajne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:36 pm
Point.Zer0 Rynn the Vampire Akiko - oświeć nas. Czemu już nie można kolędować? Pewnie fałszowali tak że serwer mógł wylecieć w powietrze sweatdrop Witam wszystkich xd hejka :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:37 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Rynn the Vampire Akiko - oświeć nas. Czemu już nie można kolędować? Pewnie fałszowali tak że serwer mógł wylecieć w powietrze sweatdrop Witam wszystkich xd hejka :] Ho ho - ten Art to już chyba kolejny poziom doświadczenia artystycznego Akiko - naprawdę doobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:39 pm
Prinee przeciez foczki tez sa fajne wink wiem, ale pingwinki też chcę =.= Zeroooo!
(tak tak, wiem, mam boskie ciało, jak na razie się tego trzymam razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:40 pm
Rynn the Vampire Prinee przeciez foczki tez sa fajne wink wiem, ale pingwinki też chcę =.= Zeroooo!
(tak tak, wiem, mam boskie ciało, jak na razie się tego trzymam razz )Hej Rynn , i nie waż mi się więcej narzekać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:40 pm
*wchodzi, konsumuje paczke ciasteczek z bakaliami* "chruups chrrRRrrrup' ehehe blaugh witam sweatdrop "chruuups'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:41 pm
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Rynn the Vampire Akiko - oświeć nas. Czemu już nie można kolędować? Pewnie fałszowali tak że serwer mógł wylecieć w powietrze sweatdrop Witam wszystkich xd hejka :] Ho ho - ten Art to już chyba kolejny poziom doświadczenia artystycznego Akiko - naprawdę doobry xd papa Lina! whee Zer0 to tylko tak na szybciutko robilam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:42 pm
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Rynn the Vampire Akiko - oświeć nas. Czemu już nie można kolędować? Pewnie fałszowali tak że serwer mógł wylecieć w powietrze sweatdrop Witam wszystkich xd hejka :] Ho ho - ten Art to już chyba kolejny poziom doświadczenia artystycznego Akiko - naprawdę doobry xd nom rzeczywiscie aiko potrafi robic sowje xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkich Przysponsorował by mnie ktoś please!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|