|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:25 pm
Prinee dopiero teraz zauwazylam ze zle napisalam chodzilo mi ze siedzialam w auchanie a ochrona z kolezankami ....
gonk Ja też chcę!!! gonk
Vykk - ja na pinklinki najczęściej trafiam na głównej, i na chatterboxie - mam na myśli sam link "chatterbox" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:25 pm
*siada na zyrandolu i zaczyna nucić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:26 pm
Vykk kurcze brakuje mi kasy...od dl;ugiego bardzo dlugiego czasu nie dostalem ani pinklinka ani giftboxa ani trunka...ludzie gdzie najlawiej wpasc na takie rzeczy?? ja mam zawsze jak przelanczam na forum ....np. z gildii wink albo na gaia wxchange czy jakos tak a raz dostalam od razu po zalogowaniu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wam... co ja opuscilam? crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Hmm..jest 9 różnych...tzn od 9 osób można dostać...Nie wiem czy są trzy rodzaje - bo trzy miasta, czy 9 różnych - bo 9 osób..ja mam od meredith, moiry i iana, od meredith mam dwa... Ta fajnie a ja niema ani jednego ( BYLEM GRZECZNY!!!!!!!!!!!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:28 pm
Rynn the Vampire Prinee dopiero teraz zauwazylam ze zle napisalam chodzilo mi ze siedzialam w auchanie a ochrona z kolezankami ....
gonk Ja też chcę!!! gonk
Vykk - ja na pinklinki najczęściej trafiam na głównej, i na chatterboxie - mam na myśli sam link "chatterbox" 3nodding a ty nie mialas pingwinkow....? juz mi sie wszystko myli.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:29 pm
Miss_Karina czesc wam... co ja opuscilam? crying crying crying crying crying Masz ciekawe buty .... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:29 pm
Prinee Vykk kurcze brakuje mi kasy...od dl;ugiego bardzo dlugiego czasu nie dostalem ani pinklinka ani giftboxa ani trunka...ludzie gdzie najlawiej wpasc na takie rzeczy?? ja mam zawsze jak przelanczam na forum ....np. z gildii wink albo na gaia wxchange czy jakos tak a raz dostalam od razu po zalogowaniu ^^ thx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:31 pm
no niestety zbieranie dzis sie skonczylo (widac ze nie czytaliscie dokladniej ;] ) ale jeszcze jutro i pojutrze mozna nyo bo do wigilii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:31 pm
Miss_Karina czesc wam... co ja opuscilam? crying crying crying crying crying hej, koledowanie u sprzedawcow. dostawalo sie prezenty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:32 pm
Prinee Rynn the Vampire Prinee dopiero teraz zauwazylam ze zle napisalam chodzilo mi ze siedzialam w auchanie a ochrona z kolezankami ....
gonk Ja też chcę!!! gonk
Vykk - ja na pinklinki najczęściej trafiam na głównej, i na chatterboxie - mam na myśli sam link "chatterbox" 3nodding a ty nie mialas pingwinkow....? juz mi sie wszystko myli.... gonk nie, ja mam foczki gonk Akiko - oświeć nas. Czemu już nie można kolędować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:33 pm
Akiko Tamashii no niestety zbieranie dzis sie skonczylo (widac ze nie czytaliscie dokladniej ;] ) ale jeszcze jutro i pojutrze mozna nyo bo do wigilii a jest uscislone ile typow przezntow??wydawalo mi sie ze czytalem cos o 3 typach ale nie jestem pewien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:34 pm
hej wam whee
kto nie dostal prezentu, niech sie nie smuta: jest po prostu noc (gaiowa), a po nocy sie nie wloczy i nie wywrzaskuje koled, to zrozumiale xd od rana (gaiowego ^^) bedzie mozna znowu pofalszowac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:34 pm
Rynn the Vampire Akiko - oświeć nas. Czemu już nie można kolędować? Pewnie fałszowali tak że serwer mógł wylecieć w powietrze sweatdrop Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|