|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:58 am
Falcone a ja mam od leona i od Moiri heart musze zebrac prezenty od wszytkich whee ja tam nie patrze, od kogo je mam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:59 am
Falcone a ja mam od leona i od Moiri heart musze zebrac prezenty od wszytkich whee a ja musze zebrac jeszcze 2 prezenty (czyli razem 3 blaugh ) musze leciec papatki ^^ jutro ide do szkoly tylko na wigilie klasowa wiec wpadne tu jutro ok. 11:00 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:00 pm
Labudziak Falcone a ja mam od leona i od Moiri heart musze zebrac prezenty od wszytkich whee ja tam nie patrze, od kogo je mam XD wiesz ale tak mi sie wydaje ze od kazdego bedzie inny prezent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:01 pm
Falcone wiesz ale tak mi sie wydaje ze od kazdego bedzie inny prezent tez tak mysle, mam nadzieje, ze Sasha da fajny (i Vanessa tez blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:02 pm
Falcone Labudziak Falcone a ja mam od leona i od Moiri heart musze zebrac prezenty od wszytkich whee ja tam nie patrze, od kogo je mam XD wiesz ale tak mi sie wydaje ze od kazdego bedzie inny prezent no tez tak myśle ^^ dobra ja spadam juz -_- oczy mnie cholernie bola -_- ( w koncu jestem od 16 przed kompem XD) narqa pamietam falcone.. o 8.15 wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:04 pm
Kyoko Suomi Falcone wiesz ale tak mi sie wydaje ze od kazdego bedzie inny prezent tez tak mysle, mam nadzieje, ze Sasha da fajny (i Vanessa tez blaugh ) ja se tam zbiore od wszytkich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:06 pm
Falcone Kyoko Suomi Falcone wiesz ale tak mi sie wydaje ze od kazdego bedzie inny prezent tez tak mysle, mam nadzieje, ze Sasha da fajny (i Vanessa tez blaugh ) ja se tam zbiore od wszytkich whee nie mam czasu, zeby czekac na kazde zapiewanie 10 min.. sad wiec zadowole sie tylko 3 prezentami.. teraz na 3 zbieram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:07 pm
Hehe co morze byc w tych prezentach .....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:09 pm
DarkMud Hehe co morze byc w tych prezentach .....XD pewnie jakes swiateczne akcesoria sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:10 pm
witam wink szukam pocieszenia... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:11 pm
Falcone DarkMud Hehe co morze byc w tych prezentach .....XD pewnie jakes swiateczne akcesoria sweatdrop albo ubrania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:11 pm
witam wszytkich ponownie...czy nadal mozna chodzic i kolendowac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:12 pm
Lavagetas_heqetai witam wink szukam pocieszenia... XP Czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 12:12 pm
Lavagetas_heqetai witam wink szukam pocieszenia... XPhejka *przytula* a co sie stalo? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|