|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:37 am
Labudziak DarkMud DarkMud Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam... Co dostałeś ? event ^^ chodze po slepach i śpiewam kolendy za 5 kolend 1 prezecik biggrin (na gai oczywiście biggrin ) JAG sie spiewa kolendy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:38 am
musze leciec 3nodding papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:39 am
Labudziak Falcone Witam................. znowusiema siema stare biggrin no wreszcie ktos mnie przywital whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:39 am
DarkMud Labudziak DarkMud DarkMud Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam... Co dostałeś ? event ^^ chodze po slepach i śpiewam kolendy za 5 kolend 1 prezecik biggrin (na gai oczywiście biggrin ) JAG sie spiewa kolendy?? wchodzisz do sklepu i w prawym górnym rogu jest taka czerwona ikonka (cos tam na niej pisze) po odśpiewaniu, musisz 10 min poczekac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:41 am
Falcone Labudziak Falcone Witam................. znowusiema siema stare biggrin no wreszcie ktos mnie przywital whee no.. a jak wypadało by biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:43 am
no to powodzenia ^^ (ja sie z tym poce dobre 3 godziny stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:47 am
dzieki bardzo a ile prezetow mozna zebrac?????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:50 am
nox123 dzieki bardzo a ile prezetow mozna zebrac????????? chcyba tyle ile chcesz... blaugh mam juz 1 whee a tak poza tym to hejka 4laugh moge byc jeszcze troche whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:51 am
nox123 dzieki bardzo a ile prezetow mozna zebrac????????? tyle ide chcesz ja co 10min to co h 5/6 klikniec (- -) mozna miec wiec 1 prezent na h sweatdrop a sie zakrecilam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:52 am
nox123 dzieki bardzo a ile prezetow mozna zebrac????????? nie ma limitu........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:52 am
Delisa nox123 dzieki bardzo a ile prezetow mozna zebrac????????? chcyba tyle ile chcesz... blaugh mam juz 1 whee a tak poza tym to hejka 4laugh moge byc jeszcze troche whee jaki masz prezent ?? co dostalas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:55 am
DarkMud Delisa nox123 dzieki bardzo a ile prezetow mozna zebrac????????? chcyba tyle ile chcesz... blaugh mam juz 1 whee a tak poza tym to hejka 4laugh moge byc jeszcze troche whee jaki masz prezent ?? co dostalas?? mam Xmas Gift from Agatha whee ale mozna je otworzyc dopiero w wigilie czy tak w boze narodzenie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:55 am
DarkMud Delisa nox123 dzieki bardzo a ile prezetow mozna zebrac????????? chcyba tyle ile chcesz... blaugh mam juz 1 whee a tak poza tym to hejka 4laugh moge byc jeszcze troche whee jaki masz prezent ?? co dostalas?? mozna je otworzyć dopiero w wigilie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|