|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:25 am
Wodzu Lecem.. papapa.. mam prezenta.. biggrin papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:26 am
Kukus Ozzwald Kukus BeeWolf_san Patrz bracik jaką fajna ikonke znalazłem  zajefajną blaugh wcale nie... znowy zaczynasz? czy ty zawsze musisz się stawiać, młody? raz w życiu nie możesz się z nami zgodzić, przekoro jedna? ja się nie zmieniam.. no chyba że jakaś pani z pięknymi oczami na mnie wpłynie... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:27 am
hejka tym co przyszli i papatki tym co mykaja! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:28 am
Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:30 am
DarkMud Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam... hmm ^^ Bede reprezetował szkole w konkursie wiedzy budowlanej xd bo okazało sie, że jestem jednym z najleprzych w klasie biggrin haha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:30 am
DarkMud Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam... Co dostałeś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:31 am
Witam................. znowu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:32 am
DarkMud DarkMud Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam... Co dostałeś ? event ^^ chodze po slepach i śpiewam kolendy za 5 kolend 1 prezecik biggrin (na gai oczywiście biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:32 am
Labudziak DarkMud Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam... hmm ^^ Bede reprezetował szkole w konkursie wiedzy budowlanej xd bo okazało sie, że jestem jednym z najleprzych w klasie biggrin haha! Kujon.... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:33 am
DarkMud Labudziak DarkMud Labudziak Dpstałem już 3 prezęcik!! hohoho siema darkmud ^^ Czesc ...jag tam... hmm ^^ Bede reprezetował szkole w konkursie wiedzy budowlanej xd bo okazało sie, że jestem jednym z najleprzych w klasie biggrin haha! Kujon.... :] stare z budownictwa, jako przedmiot mam 2 ale pisaliśmy test ^^ i wyszłem jako 4 XD (5 najleprzych idzie dalej biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:34 am
czesc jak dostac prezecik(czy tak jak z cukierkami)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:35 am
Ozzwald Sei chan stressed *Kopie Ozziego w tyłek*Wrrrr nawet sie nie przywitał stressed przepraszam ostatni jestem roztargniony... stressed 'zajebiście' zapomniałeś dodać... i nie spełna rozumu też
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 11:36 am
Falcone Witam................. znowusiema siema stare biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nox123 czesc jak dostac prezecik(czy tak jak z cukierkami) zobacz w przewodniku blaugh tak podobnie jak z cukierkami 3nodding spiewasz 5 razy kolende w 5 roznych sklepach io dostajesz prezent 3nodding mozna spiewac co 10 min xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nox123 czesc jak dostac prezecik(czy tak jak z cukierkami) zobacz sobie w przewodniku tam jest wszytko napisane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|