|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:45 am
Sayokun Lethiel Sayokun ninja zimno sweatdrop witam wszystkich xd *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuula* cieplej ?? wink heart whee duuuurzo xd whee heart 'przytula i całuje' whee heart *wtoola sie* 4laugh heart mushu mykac crying .. papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:46 am
Lethiel mushu mykac crying .. papatki wam pa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:46 am
Wodzu Ale 2 z fizy..XD A mialem miec 1.. razz heh a moj kumpel rafał jasina oceny : 1, 1 no to 1 + 1 = 2 no to dopuszczający xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:47 am
BeeWolf_san Hmm to jakaś propozycja nie moralna ..? Kukus wyjasnij bo nie rozumie...mmm Patrz bracik jaką fajna ikonke znalazłem  a znasz tą ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun ninja zimno sweatdrop witam wszystkich xd *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuula* cieplej ?? wink heart whee duuuurzo xd whee heart 'przytula i całuje' whee heart *wtoola sie* 4laugh heart mushu mykac crying .. papatki wam ... crying crying crying papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BeeWolf_san Sei napaś na kukusa jest bałdzo bezpieczna. wystarczy wszybko wskoczyć . 3nodding No to ty pierwszy xd ja bym go papadł ale przytyłem i waze 73 kilo. o ile nie schudłem, i mysle ze to by sie skonczyło nienalpepiej jak bym na niego wskoczył stylem Pijanego ninja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun ninja zimno sweatdrop witam wszystkich xd *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuula* cieplej ?? wink heart whee duuuurzo xd whee heart 'przytula i całuje' whee heart *wtoola sie* 4laugh heart mushu mykac crying .. papatki wam crying crying crying crying crying papa 'przytuuuuula' heart crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:48 am
Sayokun Wodzu Ale 2 z fizy..XD A mialem miec 1.. razz heh a moj kumpel rafał jasina oceny : 1, 1 no to 1 + 1 = 2 no to dopuszczający xd Wybacz,, nie pochwale sie moimi.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.....gaia mi posta powileiła.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a znasz tą ??  Mrau=^_^=*skacze na Ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:49 am
Wiecie o tym, że jest Christmas Event?! surprised 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:49 am
Katka1989 Wiecie o tym, że jest Christmas Event?! surprised 3nodding Zauwarzyłem.... josh 3 mam..... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:50 am
Katka1989 Wiecie o tym, że jest Christmas Event?! surprised 3nodding Siema Katunia 4laugh wiemy ... wejdz do przewodnika Omi heart i Zobacz na samym dole pierwszejs trony masz wszystko wink Ozzy znam biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:51 am
Christoff_Gangrell Katka1989 Wiecie o tym, że jest Christmas Event?! surprised 3nodding Zauwarzyłem.... josh 3 mam..... whee ja się skapnęłam dopiero teraz sweatdrop czemu nikt o tym nie napisał wcześniej?! stare domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:51 am
Katka1989 Wiecie o tym, że jest Christmas Event?! surprised 3nodding Taa... Mam juz 2 prezety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|