|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:40 am
BeeWolf_san Tak to znowu ja 4laugh ... Czochr czochr... nie Sei nie mam, ale taki drapierzny kotek jak ty napewno coś wykabinuje napadnij np: kukusa ... i mu zabierz torebke. nie ma bata... zabierze mi torebkę i gdzie ja będę trzymał szminkę i komórkę? no? no? no? pomyślałeś o tym, gamoniu, jak żeś wpadł na tego pomysła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:41 am
Lethiel Wodzu Lethiel witaj wodzu *przytuuuuuul* whee Zdrastwuj XD O.o .. gonk xd mam 5 z ruska, i jestem dumny.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spoko, z przyjemnoscia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ninja zimno sweatdrop witam wszystkich xd *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuula* cieplej ?? wink heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san Tak to znowu ja 4laugh ... Czochr czochr... nie Sei nie mam, ale taki drapierzny kotek jak ty napewno coś wykabinuje napadnij np: kukusa ... i mu zabierz torebke. nie ma bata... zabierze mi torebkę i gdzie ja będę trzymał szminkę i komórkę? no? no? no? pomyślałeś o tym, gamoniu, jak żeś wpadł na tego pomysła Mraa ja nie będę nikomu nic zabierać gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:42 am
Jinguru Bels Jinguru Bels Sutsukanaru!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Wodzu Lethiel witaj wodzu *przytuuuuuul* whee Zdrastwuj XD O.o .. gonk xd mam 5 z ruska, i jestem dumny.. biggrin brawo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun ninja zimno sweatdrop witam wszystkich xd *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuula* cieplej ?? wink heart whee duuuurzo xd whee heart 'przytula i całuje' whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale 2 z fizy..XD A mialem miec 1.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:43 am
Lethiel Sayokun ninja zimno sweatdrop witam wszystkich xd *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuula* cieplej ?? wink heart whee A lethiel jest dzisiaj "cieplo" xd ... Joke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:43 am
Kukus nie ma bata... zabierze mi torebkę i gdzie ja będę trzymał szminkę i komórkę? no? no? no? pomyślałeś o tym, gamoniu, jak żeś wpadł na tego pomysła Eee sweatdrop Tak, chciałęm ci nową sliczna rużowo niebieską, z brazowym uchwytem kupić... ikieszonką na coś ciekawego. ale ty na mnie nakrzyczałeś to ja Destowi dam. Sei napaś na kukusa jest bałdzo bezpieczna. wystarczy wszybko wskoczyć . 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:44 am
BeeWolf_san Sei napaś na kukusa jest bałdzo bezpieczna. wystarczy wszybko wskoczyć . 3nodding No to ty pierwszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 10:45 am
Hmm to jakaś propozycja nie moralna ..? Kukus wyjasnij bo nie rozumie...mmm Patrz bracik jaką fajna ikonke znalazłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|