|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:24 am
Lina-san odsapnij XD a potem znowu xd no spoko, juz odsapnelam i 2 zaspiewalam u tego staruch Harrego (czy jak mu tam xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:24 am
*Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:25 am
Vykk zabije zamorduje zadusze na smierc na zaboj spokojnie stare tez tak zareagowałem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:25 am
Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= tzn ile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:26 am
Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= hejka, skubana jestes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:27 am
Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= hejak Sei komplet czego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Akiko Tamashii Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= tzn ile? 9 prezent�w 10 minut pomiędzy jednym śpiewaniem i pięć kliknieć na prezencik e???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= hejka, skubana jestes biggrin Nie skubana tylko czterech kąt używam, moge ci pozyczyć jedno jak chcesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:29 am
Sei chan Kyoko Suomi Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= hejka, skubana jestes biggrin Nie skubana tylko czterech kąt używam, moge ci pozyczyć jedno jak chcesz 3nodding as ty ty ty wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kyoko Suomi Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= hejka, skubana jestes biggrin Nie skubana tylko czterech kąt używam, moge ci pozyczyć jedno jak chcesz 3nodding no rzeczywiscie skubana jestes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:30 am
Potem w zamian za urzyczenie mi konta musze kumplowi kilka prezentów pozbierać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:30 am
Sei chan Kyoko Suomi Sei chan *Wchodzi chwiejnym krokiem niosąc trzy paczki*Jeszcze 10 minut i bedę miała cały komplet =^_^= hejka, skubana jestes biggrin Nie skubana tylko czterech kąt używam, moge ci pozyczyć jedno jak chcesz 3nodding nie dzieki, wlasnie mi sie przypomnialo, ze tez mam jeszcze 2 nieuzywane konta xd . Wiec na chwilke spadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|