|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:06 am
Vykk Labudziak Vykk Labudziak aha XD dzisiaj zni\owu chyba cały dzień na gai XD a co nibuy mozan innego robic xd uczyc sie? ale masz racje XD wiecie.. jak by jutro matmy nie było..to by byl sam luzik ^^' ja mam specjalizacje c zli systemy teleinformatyczne i 4 godziny lutowania a po tym wszystkim jaselka szkolne i wigilia klasowa jakby nie mogli nam dac po prstu wolnego albo samej wigilii hado musisz wejsc do 5 sklepow i w piatym dostaniesz... my mamy wigile na 5 godz lekcyjnej właściwie, to nie wiem, czy pujde jutro do szkoły -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:11 am
ja narazie mmam jeden prezent i jedną kolede , a ogołem 6 kolend na karku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wbiega przez drzwi* hej wam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
znowu zrabale gifta bo nacisnolem "odswierz" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:12 am
aaaaa rybki mim przestaly dzialac a mialem jusz ich ok 10 co teraz co teraz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi *wbiega przez drzwi* hej wam blaugh witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nyo poluje na 3 prezent w Durem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:15 am
Vykk aaaaa rybki mim przestaly dzialac a mialem jusz ich ok 10 co teraz co teraz?? wiem! a ja własnie miałem kończyć !!! XD miałem już z 18 rybek na tym najwyższym poziomie xd ja mam dośc.. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:15 am
Kyoko Suomi *wbiega przez drzwi* hej wam blaugh *przytuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:18 am
aaa! znowu dostałam grass skirt scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:18 am
Labudziak Vykk aaaaa rybki mim przestaly dzialac a mialem jusz ich ok 10 co teraz co teraz?? wiem! a ja własnie miałem kończyć !!! XD miałem już z 18 rybek na tym najwyższym poziomie xd ja mam dośc.. XD musialem wylaczyc bo mi sie nie chcialo nic zorbic az wkoncu mi sie calkowicie zaiwsilo...jak mi ise okaze ze stracilem przynete to zabije scream domokun scream domokun scream domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:19 am
Lethiel Kyoko Suomi *wbiega przez drzwi* hej wam blaugh *przytuuuul* witaj whee *tuli* co ile mozna wchodzic do sklepow i spiewac? bo odrazu jak weszlam do drugiego, to powiedzieli, ze musze odsapnac chwile xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:20 am
Vykk Labudziak Vykk aaaaa rybki mim przestaly dzialac a mialem jusz ich ok 10 co teraz co teraz?? wiem! a ja własnie miałem kończyć !!! XD miałem już z 18 rybek na tym najwyższym poziomie xd ja mam dośc.. XD musialem wylaczyc bo mi sie nie chcialo nic zorbic az wkoncu mi sie calkowicie zaiwsilo...jak mi ise okaze ze stracilem przynete to zabije scream domokun scream domokun scream domokun scream ja straciłem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:21 am
Labudziak Vykk Labudziak Vykk aaaaa rybki mim przestaly dzialac a mialem jusz ich ok 10 co teraz co teraz?? wiem! a ja własnie miałem kończyć !!! XD miałem już z 18 rybek na tym najwyższym poziomie xd ja mam dośc.. XD musialem wylaczyc bo mi sie nie chcialo nic zorbic az wkoncu mi sie calkowicie zaiwsilo...jak mi ise okaze ze stracilem przynete to zabije scream domokun scream domokun scream domokun scream ja straciłem stare zabije zamorduje zadusze na smierc na zaboj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:22 am
Kyoko Suomi Lethiel Kyoko Suomi *wbiega przez drzwi* hej wam blaugh *przytuuuul* witaj whee *tuli* co ile mozna wchodzic do sklepow i spiewac? bo odrazu jak weszlam do drugiego, to powiedzieli, ze musze odsapnac chwile xp odsapnij XD a potem znowu nie wiem co 5 min?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|