|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:47 am
Lethiel lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd mozna dostac prezent xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:48 am
Lethiel lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd wejdz an 1sza strone przewonika poo gai tam jnest wsio opisane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:48 am
Lina-san Lethiel lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd mozna dostac prezent xd O.o .. jak ?? ... bo zaspiewalam straznikowi i teraz mi moowia ze mam odpoczac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:50 am
Lethiel Lina-san Lethiel lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd mozna dostac prezent xd O.o .. jak ?? ... bo zaspiewalam straznikowi i teraz mi moowia ze mam odpoczac xd No.. niewiem jak wy biggrin ale juz dostelem prezencik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:51 am
Labudziak Lethiel Lina-san Lethiel lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd mozna dostac prezent xd O.o .. jak ?? ... bo zaspiewalam straznikowi i teraz mi moowia ze mam odpoczac xd No.. niewiem jak wy biggrin ale juz dostelem prezencik biggrin ja tez ide po wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:51 am
Labudziak ale juz dostelem prezencik biggrin ja tesh chce blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:52 am
Labudziak Lethiel Lina-san Lethiel lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd mozna dostac prezent xd O.o .. jak ?? ... bo zaspiewalam straznikowi i teraz mi moowia ze mam odpoczac xd No.. niewiem jak wy biggrin ale juz dostelem prezencik biggrin ja tez xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:52 am
Vykk Labudziak Lethiel Lina-san Lethiel lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd mozna dostac prezent xd O.o .. jak ?? ... bo zaspiewalam straznikowi i teraz mi moowia ze mam odpoczac xd No.. niewiem jak wy biggrin ale juz dostelem prezencik biggrin ja tez ide po wiecej aha XD dzisiaj zni\owu chyba cały dzień na gai XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:55 am
Labudziak aha XD dzisiaj zni\owu chyba cały dzień na gai XD a co nibuy mozan innego robic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:58 am
Vykk Labudziak aha XD dzisiaj zni\owu chyba cały dzień na gai XD a co nibuy mozan innego robic xd uczyc sie? ale masz racje XD wiecie.. jak by jutro matmy nie było..to by byl sam luzik ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:59 am
czy wie ktos co jest w tych prezentach swiątecznych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:02 am
wired_Yuki czy wie ktos co jest w tych prezentach swiątecznych? a ja nie dostalem to nie fer crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:03 am
Hadogenes wired_Yuki czy wie ktos co jest w tych prezentach swiątecznych? a ja nie dostalem to nie fer crying ja tesh jeszcze nie mam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:04 am
Labudziak Vykk Labudziak aha XD dzisiaj zni\owu chyba cały dzień na gai XD a co nibuy mozan innego robic xd uczyc sie? ale masz racje XD wiecie.. jak by jutro matmy nie było..to by byl sam luzik ^^' ja mam specjalizacje c zli systemy teleinformatyczne i 4 godziny lutowania a po tym wszystkim jaselka szkolne i wigilia klasowa jakby nie mogli nam dac po prstu wolnego albo samej wigilii hado musisz wejsc do 5 sklepow i w piatym dostaniesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|