|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:36 am
Labudziak Vykk ehh ja mam jusz 1 przezent a puki co zlowilem jedna ryube w mniej wiecej 15min...ehh chyba musze sie podszkolic w lowieniu ryb..zna sie ktos dobrze na tym?? mi zajeło 5 min. zanim na łatwym poziomie złowiłem pierwsza rybe XD jak by nie wedka po 1,8 K to napewno bym nie dał rady XD no co wy ja pierwsza w sekundke złapałam O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Labudziak Vykk ehh ja mam jusz 1 przezent a puki co zlowilem jedna ryube w mniej wiecej 15min...ehh chyba musze sie podszkolic w lowieniu ryb..zna sie ktos dobrze na tym?? mi zajeło 5 min. zanim na łatwym poziomie złowiłem pierwsza rybe XD jak by nie wedka po 1,8 K to napewno bym nie dał rady XD ja mam performance rod...i szczerze mowaic mam za wasko an srodkowym odcinku tatko bym zlapal ze kilka wiecej bo mi doslownie po brzegu plynely ale nie moglem naciaganac bardizej wedki... sweatdrop nie ma lekko XD mam nadzieje, że koszty przynęty sie zwruca -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii bumpujcie plisssssssssss whee !!! my questto sie da zorbic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:43 am
hejak yuki nie wiem jak linek ale ja mam chyba cos nie tak z mycha bo jak ciagne w prawo to super ale jak mi ryba skerca w prawo to nie nadazam wrocic weka w lewo scream stressed simka hado hejka Lethi...*wyciaga rece i czeka bo wie co sie zaraz stanie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:44 am
*skacze na niego* dziekoje baaaaaardzo baaaaaardzo baaaaaardzo za bumpy whee *przytuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:45 am
Avsko nowoprzybyłym! *macha łapą sprzed kominka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejak yuki nie wiem jak linek ale ja mam chyba cos nie tak z mycha bo jak ciagne w prawo to super ale jak mi ryba skerca w prawo to nie nadazam wrocic weka w lewo scream stressed simka hado hejka Lethi...*wyciaga rece i czeka bo wie co sie zaraz stanie...* *przytuuuuuuulas* whee 4laugh witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejak yuki nie wiem jak linek ale ja mam chyba cos nie tak z mycha bo jak ciagne w prawo to super ale jak mi ryba skerca w prawo to nie nadazam wrocic weka w lewo scream stressed simka hado hejka Lethi...*wyciaga rece i czeka bo wie co sie zaraz stanie...* wiem -_- u mnie to samo więc trzeba miec farta..i przewidzieć, jak ryba popłynie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:46 am
lol.. witaj linooś *przytuuuuuul* whee
niech mi ktos wytloomaczy to spiewanie koled na gai .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:46 am
Lethiel *skacze na niego* dziekoje baaaaaardzo baaaaaardzo baaaaaardzo za bumpy whee *przytuuuuuul* 4laugh spox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:47 am
bumpowac!!!!!!!!!! blaugh xd (link w sygnaturce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|