|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:13 am
co sie dostaje za spiewanie O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:13 am
CZESC WSZYSTKIM ! WESOLYCH SWIAT !!!!!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:14 am
co tu tak cihco czyzby wszyscy poszliby sobie gdzies?? penie koledowac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:15 am
Vykk co tu tak cihco czyzby wszyscy poszliby sobie gdzies?? penie koledowac razz ja łowie rybki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:16 am
Lina-san co sie dostaje za spiewanie O.o? hejaka skoczek za piec koled dostaje sie prezencik...a otwiera sie fgo w wigilie albo 1szy dzien swiat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:18 am
Vykk co tu tak cihco czyzby wszyscy poszliby sobie gdzies?? penie koledowac razz Jea, jeszcze trzy kolędy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:20 am
Labudziak Vykk co tu tak cihco czyzby wszyscy poszliby sobie gdzies?? penie koledowac razz ja łowie rybki biggrin wiem ze fajowe tylko ze na poziomie srednim lowie jakies 10 min i zadnej rybki nie mogel zlowic a na latwym lowie bardzo tanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:23 am
Delein Vykk co tu tak cihco czyzby wszyscy poszliby sobie gdzies?? penie koledowac razz Jea, jeszcze trzy kolędy XD skad wiesz^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:23 am
Lina-san Delein Vykk co tu tak cihco czyzby wszyscy poszliby sobie gdzies?? penie koledowac razz Jea, jeszcze trzy kolędy XD skad wiesz^^" Bo dwie już śpiewałam...5-2=3 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:27 am
ehh ja mam jusz 1 przezent a puki co zlowilem jedna ryube w mniej wiecej 15min...ehh chyba musze sie podszkolic w lowieniu ryb..zna sie ktos dobrze na tym??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:29 am
Delein Lina-san Delein Vykk co tu tak cihco czyzby wszyscy poszliby sobie gdzies?? penie koledowac razz Jea, jeszcze trzy kolędy XD skad wiesz^^" Bo dwie już śpiewałam...5-2=3 blaugh wiesz ja wogóle nei wiedizałm ile trzeba zaspiewac ^^" wiec ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:30 am
Lina-san wiesz ja wogóle nei wiedizałm ile trzeba zaspiewac ^^" wiec ^^" Ano chyba że tak ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:32 am
Vykk ehh ja mam jusz 1 przezent a puki co zlowilem jedna ryube w mniej wiecej 15min...ehh chyba musze sie podszkolic w lowieniu ryb..zna sie ktos dobrze na tym?? mi zajeło 5 min. zanim na łatwym poziomie złowiłem pierwsza rybe XD jak by nie wedka po 1,8 K to napewno bym nie dał rady XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:35 am
bumpujcie plisssssssssss whee !!! my quest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:35 am
Labudziak Vykk ehh ja mam jusz 1 przezent a puki co zlowilem jedna ryube w mniej wiecej 15min...ehh chyba musze sie podszkolic w lowieniu ryb..zna sie ktos dobrze na tym?? mi zajeło 5 min. zanim na łatwym poziomie złowiłem pierwsza rybe XD jak by nie wedka po 1,8 K to napewno bym nie dał rady XD ja mam performance rod...i szczerze mowaic mam za wasko an srodkowym odcinku tatko bym zlapal ze kilka wiecej bo mi doslownie po brzegu plynely ale nie moglem naciaganac bardizej wedki... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|