|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:47 am
Falcone Labudziak Falcone Labudziak lepiej lepiej biggrin znacznie lepiej biggrin Wreszcie stare przedewrzystkim dlatego, że zakwalikowałem sie na konkurs wojewudzki o wiedzy budowlanej (chodzi o mój rocznik oczywiście biggrin ) Fajnie whee Dobra ja lece zegnam was narkca Falc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:47 am
Labudziak wywlok666 Labudziak przedewrzystkim dlatego, że zakwalikowałem sie na konkurs wojewudzki o wiedzy budowlanej (chodzi o mój rocznik oczywiście biggrin ) no to brawo smile wiem wiem biggrin jestemz siebie dumny w czymś w końcu jestem leprzy od innych XD no tak .. to moze podbudować smile no to tylko niemiec poprawic i człowiek bedzie w pełni ukontentowany smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:49 am
witaj :*** *rzut i przytulenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:49 am
Hejka Lina(Linek)-san :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:50 am
wywlok666 no tak .. to moze podbudować smile no to tylko niemiec poprawic i człowiek bedzie w pełni ukontentowany smile teraz sie już niemcem wogule nie przejmuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:51 am
Labudziak wywlok666 no tak .. to moze podbudować smile no to tylko niemiec poprawic i człowiek bedzie w pełni ukontentowany smile teraz sie już niemcem wogule nie przejmuje biggrin taaaa ... może lepiej jednak troche o nim pomyslec ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:53 am
wywlok666 Labudziak wywlok666 no tak .. to moze podbudować smile no to tylko niemiec poprawic i człowiek bedzie w pełni ukontentowany smile teraz sie już niemcem wogule nie przejmuje biggrin taaaa ... może lepiej jednak troche o nim pomyslec ... stare co tam niezdam..to napisze spr. z całego roku i juz biggrin a że jestem grzeczny, i że ona mnie lubi to moge poprawiac az do skutku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:54 am
Labudziak co tam niezdam..to napisze spr. z całego roku i juz biggrin a że jestem grzeczny, i że ona mnie lubi to moge poprawiac az do skutku biggrin hyhy.. tyle dobrze.. no nic.. niemniej powodzenia przy tymn poprawianiu do skutku XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:56 am
dobra .. czas się zbierać ... niedługo wrócę smile
*ściska na dowidzenia*
papa
*znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:57 am
wywlok666 dobra .. czas się zbierać ... niedługo wrócę smile *ściska na dowidzenia* papa *znika* pay pay! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak co tam niezdam..to napisze spr. z całego roku i juz biggrin a że jestem grzeczny, i że ona mnie lubi to moge poprawiac az do skutku biggrin hyhy.. tyle dobrze.. no nic.. niemniej powodzenia przy tymn poprawianiu do skutku XDD dzięki xd Aaa.. w końcu sobie rybki poowic moge XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 dobra .. czas się zbierać ... niedługo wrócę smile *ściska na dowidzenia* papa *znika* pa pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:59 am
Vykk Delein Avsko! Mam kłeszczyn: czy jest teraz jakiś świąteczny event o którym nie wiem? hejka Del...sa prezenciki za chodzenie po sklepach i kolendowanie a wiecej info znajdziesz na 1szej stronce przewodnika... Oj dziękuję wam...ostatnio nie wiem co się na tej gai dzieje ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 8:00 am
wywlok666 dobra .. czas się zbierać ... niedługo wrócę smile *ściska na dowidzenia* papa *znika* papapa a rzeczywiscie mozna jusz lowic rybki jaj!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|