|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:37 am
Vykk wiem ze jestes fifi tylko mnie zastanawia czy twoj brak ma na imie wywlok skoro ty masz filipina... xd mój brat ma Kuba ... ale sam kaze na siebie mówić Wywłok ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:37 am
Akiko Tamashii wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 co tak ccho się zrobiło ? ja mysle nad questem ;/ *przytul* ej no .. nie smucić mi się ... a questa na pewno zrobisz super :*** nie umiem anglika sweatdrop jesli chodzi o anglika to moge troche pomoc...ale nie potrafie zakladac questow nie wiem gdzie i w ogole...przydaloby sie zalozyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:38 am
Vykk jesli chodzi o anglika to moge troche pomoc...ale nie potrafie zakladac questow nie wiem gdzie i w ogole...przydaloby sie zalozyc... siupel!!!!! whee ja wiem gdzie i jak! dam ci niedlugo text do przetlumaczenia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:39 am
Falcone Labudziak lepiej lepiej biggrin znacznie lepiej biggrin Wreszcie stare prawda ? ale lepiej pozno niz wcale ... XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:40 am
Akiko Tamashii Vykk jesli chodzi o anglika to moge troche pomoc...ale nie potrafie zakladac questow nie wiem gdzie i w ogole...przydaloby sie zalozyc... siupel!!!!! whee ja wiem gdzie i jak! dam ci niedlugo text do przetlumaczenia ;] no i widzisz ? smile problem rozwiązany ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak lepiej lepiej biggrin znacznie lepiej biggrin Wreszcie stare przedewrzystkim dlatego, że zakwalikowałem sie na konkurs wojewudzki o wiedzy budowlanej (chodzi o mój rocznik oczywiście biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Vykk wiem ze jestes fifi tylko mnie zastanawia czy twoj brak ma na imie wywlok skoro ty masz filipina... xd mój brat ma Kuba ... ale sam kaze na siebie mówić Wywłok ... aha no dobra postaram sie zapamietac ale nic nie obiecuje... xd kurcze zastanawiam sie czy mozna dostac tylko 3 prezenty czy wiecej bo zaczalem czytac po angielsku linka z koledowaniem i bylo cos tam o 15miejscach w ktorcyh mozna zaspiewac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko! Mam kłeszczyn: czy jest teraz jakiś świąteczny event o którym nie wiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:42 am
Labudziak przedewrzystkim dlatego, że zakwalikowałem sie na konkurs wojewudzki o wiedzy budowlanej (chodzi o mój rocznik oczywiście biggrin ) no to brawo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Vykk jesli chodzi o anglika to moge troche pomoc...ale nie potrafie zakladac questow nie wiem gdzie i w ogole...przydaloby sie zalozyc... siupel!!!!! whee ja wiem gdzie i jak! dam ci niedlugo text do przetlumaczenia ;] oki w takim razie PMnij mnie jak bedziesz miaal cas a ja postaram sie to ci przetlumaczyc jak bedee miec jakos czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Avsko! Mam kłeszczyn: czy jest teraz jakiś świąteczny event o którym nie wiem? witaj smile jest ... prezenty za kolendowanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:44 am
Labudziak Falcone Labudziak lepiej lepiej biggrin znacznie lepiej biggrin Wreszcie stare przedewrzystkim dlatego, że zakwalikowałem sie na konkurs wojewudzki o wiedzy budowlanej (chodzi o mój rocznik oczywiście biggrin ) Fajnie whee Dobra ja lece zegnam was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:45 am
wywlok666 Labudziak przedewrzystkim dlatego, że zakwalikowałem sie na konkurs wojewudzki o wiedzy budowlanej (chodzi o mój rocznik oczywiście biggrin ) no to brawo smile wiem wiem biggrin jestemz siebie dumny w czymś w końcu jestem leprzy od innych XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:45 am
Delein Avsko! Mam kłeszczyn: czy jest teraz jakiś świąteczny event o którym nie wiem? hejka Del...sa prezenciki za chodzenie po sklepach i kolendowanie a wiecej info znajdziesz na 1szej stronce przewodnika...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|