|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:19 am
wywlok666 Falcone Omega Sun tak, sa 3 rodzaje prezentow i nie ma limitu sztuk. Mozna zdobyc ich wielokrotnosc 3nodding Kurcze jestem ciekaw co w nich bedzie whee niop .. dobre pytanie .. pewnie jakies swiateczne akcesoria .. czapki czy cos .. nom ale i tak ciekawi co to
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:20 am
Kur.... stressed moi rodzice sa naprawde.... domokun scream podskakujac mialam isc do szkoly! oni zawsze nie wierza mi ze cos mnie boli albo ze sie zle czuje!!! scream dla nich to bym mogla nawet zdechnac stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:21 am
Akiko Tamashii Kur.... stressed moi rodzice sa naprawde.... domokun scream podskakujac mialam isc do szkoly! oni zawsze nie wierza mi ze cos mnie boli albo ze sie zle czuje!!! scream dla nich to bym mogla nawet zdechnac stressed *przytula i glaszcze po włosach* nie tylko twoi są tacy ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:27 am
co tak ccho się zrobiło ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:29 am
wywlok666 co tak ccho się zrobiło ? ja mysle nad questem ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:30 am
wywlok666 Akiko Tamashii Kur.... stressed moi rodzice sa naprawde.... domokun scream podskakujac mialam isc do szkoly! oni zawsze nie wierza mi ze cos mnie boli albo ze sie zle czuje!!! scream dla nich to bym mogla nawet zdechnac stressed *przytula i glaszcze po włosach* nie tylko twoi są tacy .. moi tez sa tacy..na nich po prostu nie ma rady... wywlok ja na chwile wyszedlem bo mi sie nie chcialo ladowac i zresetnalem kompa..ale znowu jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:31 am
Akiko Tamashii wywlok666 co tak ccho się zrobiło ? ja mysle nad questem ;/ *przytul* ej no .. nie smucić mi się ... a questa na pewno zrobisz super :***
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:32 am
Vykk wywlok ja na chwile wyszedlem bo mi sie nie chcialo ladowac i zresetnalem kompa..ale znowu jestem błagam .. jak text jest na czarno mów Fifi nawet .. Filipina .. czy jakoś tak .. ale nie Wywłok ... >.< Wyw to mój brat ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:32 am
wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 co tak ccho się zrobiło ? ja mysle nad questem ;/ *przytul* ej no .. nie smucić mi się ... a questa na pewno zrobisz super :*** nie umiem anglika sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:33 am
Siema! przeczytałem kilka chmurek i oco z tymi kolendami chodzi? gdzie o tym przeczytam ( wersji PL)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:33 am
Labudziak Siema! przeczytałem kilka chmurek i oco z tymi kolendami chodzi? gdzie o tym przeczytam ( wersji PL) polski przewodnik po Gai .. no i witaj :*
jak nastórj dzisiaj ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:35 am
wywlok666 Vykk wywlok ja na chwile wyszedlem bo mi sie nie chcialo ladowac i zresetnalem kompa..ale znowu jestem błagam .. jak text jest na czarno mów Fifi nawet .. Filipina .. czy jakoś tak .. ale nie Wywłok ... >.< Wyw to mój brat .. wiem ze jestes fifi tylko mnie zastanawia czy twoj brak ma na imie wywlok skoro ty masz filipina... xd labudziak...zajrzyj na 1sza strone bo tam zanjdzesz najwiecej wiadomosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 7:35 am
wywlok666 Labudziak Siema! przeczytałem kilka chmurek i oco z tymi kolendami chodzi? gdzie o tym przeczytam ( wersji PL) polski przewodnik po Gai .. no i witaj :*
jak nastórj dzisiaj ?lepiej lepiej biggrin znacznie lepiej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|