|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:46 am
witam ej o co chodzi z tym nowym eventem moze mi ktos wytlumaczyc question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:47 am
wywlok666 hyhy .. fajne ... można tylko raz zaśpiewacv czy to w kazdym sklepie jest ? Link u góry stare ------------ Śpiewasz co 10 min. klikająć na ten przycisk... . I za 4-5 kolend, dostajesz prezent...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:48 am
herubinek 4-5 razy zaśpiewasz i dostajesz prezent... masz linka Tuthx .. tylko to chyba nie jest w kazdym sklepie ,ne ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:48 am
opisalam event po polsku w przewodniku (czasem zastanawiam sie po co to robie skoro nikt go nie czyta gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:49 am
Omega Sun opisalam event po polsku w przewodniku (czasem zastanawiam sie po co to robie skoro nikt go nie czyta gonk ) Hmmm... przeczytałem ^^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:51 am
wreszcie ciemna *ruda* masa zrozumiała ... to idem spiewać ... dzieki Herubinku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:51 am
Omega Sun opisalam event po polsku w przewodniku (czasem zastanawiam sie po co to robie skoro nikt go nie czyta gonk ) Sorka OMI sad porostu myslalem ze jeszcze nie zdazylas tego zrobic sweatdrop ale widze ze ty jest Wspanialo myslna i poswiecilas czas zeby zrobic opis 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:54 am
MAM takie pytanko chce ktos kupic hitek Gas mask question Albo hockey Mask question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:55 am
Falcone Omega Sun opisalam event po polsku w przewodniku (czasem zastanawiam sie po co to robie skoro nikt go nie czyta gonk ) Sorka OMI sad porostu myslalem ze jeszcze nie zdazylas tego zrobic sweatdrop ale widze ze ty jest Wspanialo myslna i poswiecilas czas zeby zrobic opis 3nodding zrobilam to zaraz po przyjsciu na gaie wink Staram sie zawsze byc na biezaco 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:57 am
hejka wszystkim...co tam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:58 am
wywlok666 a tak z inne beczki smile jak tam idzie kompletowanie prezent砤la rodziny i przyjaci棳22; ? ja nawet nie zaczęłam .. a mam mase os⠮a liście ... ech ... >.< ja nikomu nie robie prezentow gonk bo nie mam kasy stare ale chyba koledze cos narysuje bo mnie prosil no i rodzicom cos ladnego wyskrobie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:59 am
wywlok666 a tak z inne beczki smile jak tam idzie kompletowanie prezent�w dla rodziny i przyjaci�ł ? ja nawet nie zaczęłam .. a mam mase os�b na liście ... ech ... >.< ja nikomu nie kupuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mam pytanko nadal macie problemy z wejsciem na gaia fishing bo mi nadal wyskakuje error :/ stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wszystkim...co tam?? witaj ... no .. powoli. ... śniegu dużo ... zimno ... czyli nic nowego ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|