|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:17 am
Akiko Tamashii heheh oki! chcialabym dostac po choinke Emo Bag, ale ze nic na tym swiecie nie jest za darmo tak wiec....zaloze questa :] ktos mi bedzie musial w tym pomoc bo nie umiem anglika ^^" (rozumiec rozumiem ale sama nic napisac nie umiem - -) I! jak ktos wpalci 1000g to narysuje mu taki obrazek jaki ja mam w sygnaturce ofc jego ava ;] MOze ja wpłace- tylko narazie mam 200 golda, ale myśle że raczej masz ode mnie 1000 golda na questa biggrin ... POtem ci powiem jak mogłabyć namalowac mojego avatarka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:17 am
herubinek Delisa lece juz ide poogladac cos na kompie narcia :* Papa... *całuje na pożegnanie* 4laugh heart paaa :*:*:* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:18 am
Omega Sun BeeWolf_san No co ?? Przecież nic złego nie robie biggrin A wogóle witaj heart kochanie :* heart mrr a moze ty mi coś powiesz :>:* hihi na uszko wink :* moze wieczorem wink mrrrr cudnie ...hihi :**: Aki, powodzenia...... moze sesyjka ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:18 am
herubinek Akiko Tamashii heheh oki! chcialabym dostac po choinke Emo Bag, ale ze nic na tym swiecie nie jest za darmo tak wiec....zaloze questa :] ktos mi bedzie musial w tym pomoc bo nie umiem anglika ^^" (rozumiec rozumiem ale sama nic napisac nie umiem - -) I! jak ktos wpalci 1000g to narysuje mu taki obrazek jaki ja mam w sygnaturce ofc jego ava ;] MOze ja wpłace- tylko narazie mam 200 golda, ale myśle że raczej masz ode mnie 1000 golda na questa biggrin ... POtem ci powiem jak mogłabyć namalowac mojego avatarka wink ^^ yupi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:24 am
Omega rozumiem ze 2 rysunki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:24 am
Aki, potwierdz trade. Bank chyba nie pokazuje powiadomien o nowych tradach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:26 am
Akiko Tamashii Omega rozumiem ze 2 rysunki ^^ nie, jeden w zupelnosci wystarczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:27 am
Omega Sun Akiko Tamashii Omega rozumiem ze 2 rysunki ^^ nie, jeden w zupelnosci wystarczy smile rozumiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:37 am
hej hej! wlasnie zaspiewalam w banku...ale kiedy sie dostaje prezent? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:38 am
Akiko Tamashii hej hej! wlasnie zaspiewalam w banku...ale kiedy sie dostaje prezent? Oo eeee? o czym moja droga mówisz ? ja jakaś nie w temacie ... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:39 am
wywlok666 Akiko Tamashii hej hej! wlasnie zaspiewalam w banku...ale kiedy sie dostaje prezent? Oo eeee? o czym moja droga mówisz ? ja jakaś nie w temacie ... XD no nieraz jak jestes w jakims sklepie to jest taki przycisk zeby zaspiewac koledy...nyo i nieraz mozna dostac za to prezent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:43 am
4-5 razy zaśpiewasz i dostajesz prezent... masz linka Tu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:45 am
hyhy .. fajne ... można tylko raz zaśpiewacv czy to w kazdym sklepie jest ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|