Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6149 6150 6151 6152 6153 6154 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 5:57 am

Lavagetas_heqetai
a bo babeczki niesmiale sa a ta na serio to bardziej zboczone od nas blaugh swinstewka? hmm ostatnio czytalem pamietnik młodej onanistki oraz "warzywa jako narzedzia dostarczajace nietylko przyjemnosci smakowej" :cD

No to opowieszmi potem, ale najpierw pomuz mi uratować biedą duszyczke uwiezioną w szafie :] ...
Warzywa powiadaz... blaugh
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 5:57 am

Delisa
herubinek
Wiecie że dzisiaj grałem Jeezusa w przedstawienu szkolnym- 3 razy pod rząd... i to jeszcze jak ciągło po nogach chłodem xp
nie wiedzialam ale teraz wiem ^^ nadajesz sie na Jezusa wink i dlatego nie mogli cie nie wybrac xd

NIe, szczerze nie wiedziałem że nim zostane... .

Ale nogi mi odmroziło od tych przeciągów, a sławny moge zostać jedynie w szkole i zostać spoztrzeganym jako "JEZUS" gonk xp

Makaveli 2pac

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 5:58 am

BeeWolf_san
Lavagetas_heqetai
a bo babeczki niesmiale sa a ta na serio to bardziej zboczone od nas blaugh swinstewka? hmm ostatnio czytalem pamietnik młodej onanistki oraz "warzywa jako narzedzia dostarczajace nietylko przyjemnosci smakowej" :cD

No to opowieszmi potem, ale najpierw pomuz mi uratować biedą duszyczke uwiezioną w szafie :] ...
Warzywa powiadaz... blaugh
ale ja sie jej boje XD
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 5:59 am

BeeWolf_san

I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding

ladnych rzeczy sie dowiaduje sweatdrop

Omega Sun
Captain

Akiko Tamashii

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:01 am

Omega Sun
BeeWolf_san

I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding

Omega!!!!!!! Prosze! zrob cos! niech on sie do mnie nie zbliza! crying gonk
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:01 am

herubinek
Delisa
herubinek
Wiecie że dzisiaj grałem Jeezusa w przedstawienu szkolnym- 3 razy pod rząd... i to jeszcze jak ciągło po nogach chłodem xp
nie wiedzialam ale teraz wiem ^^ nadajesz sie na Jezusa wink i dlatego nie mogli cie nie wybrac xd

NIe, szczerze nie wiedziałem że nim zostane... .

Ale nogi mi odmroziło od tych przeciągów, a sławny moge zostać jedynie w szkole i zostać spoztrzeganym jako "JEZUS" gonk xp
gonk zle przeciagi, zle! gonk scream zabic przeciagi domokun

Delisa

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:02 am

Omega Sun
BeeWolf_san

No co ??
Przecież nic złego nie robie biggrin
A wogóle witaj heart kochanie :* heart mrr a moze ty mi coś powiesz :>:* hihi na uszko wink :*

"ale ja sie jej boje XD "
Wiem jest straszna ale jak chcesz być strazakiem musisz sobie z tym poradzić jakoś>
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:04 am

Omega Sun
BeeWolf_san

eek surprised

Makaveli 2pac

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:09 am

Akiko Tamashii

Ale ja chce ci tylko pomudz ....
xd
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:09 am

Akiko Tamashii

Wilczku, zostaw w spokoju Aki. Ona sobie napewno swietnie poradzi bez Twojej pomocy :*

Omega Sun
Captain

Delisa

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:11 am

lece juz ide poogladac cos na kompie narcia :*
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:12 am

Omega Sun
Akiko Tamashii

Wilczku, zostaw w spokoju Aki. Ona sobie napewno swietnie poradzi bez Twojej pomocy :*

Myslisz "wielkimi i smutnymi oczami patrzy" a jeśli sobie nie poradzi na wolnosci sama, ?? to co ?? "Wielkie oczy O_O" czy bedziemy ja odwiedzać ?? od czasu do czasu ?? blaugh

BeeWolf_san

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:14 am

BeeWolf_san

No co ??
Przecież nic złego nie robie biggrin
A wogóle witaj heart kochanie :* heart mrr a moze ty mi coś powiesz :>:* hihi na uszko wink :*

moze wieczorem wink
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:15 am

Delisa
lece juz ide poogladac cos na kompie narcia :*

Papa...

*całuje na pożegnanie*

4laugh heart

Makaveli 2pac

Akiko Tamashii

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:15 am

heheh oki! chcialabym dostac pod choinke Emo Bag, ale ze nic na tym swiecie nie jest za darmo tak wiec....zaloze questa :]
ktos mi bedzie musial w tym pomoc bo nie umiem anglika ^^" (rozumiec rozumiem ale sama nic napisac nie umiem - -) I! jak ktos wpalci 1000g to narysuje mu taki obrazek jaki ja mam w sygnaturce ofc jego ava ;]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6149 6150 6151 6152 6153 6154 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games