|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:57 am
Lavagetas_heqetai a bo babeczki niesmiale sa a ta na serio to bardziej zboczone od nas blaugh swinstewka? hmm ostatnio czytalem pamietnik młodej onanistki oraz "warzywa jako narzedzia dostarczajace nietylko przyjemnosci smakowej" :cD No to opowieszmi potem, ale najpierw pomuz mi uratować biedą duszyczke uwiezioną w szafie :] ... Warzywa powiadaz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:57 am
Delisa herubinek Wiecie że dzisiaj grałem Jeezusa w przedstawienu szkolnym- 3 razy pod rząd... i to jeszcze jak ciągło po nogach chłodem xp nie wiedzialam ale teraz wiem ^^ nadajesz sie na Jezusa wink i dlatego nie mogli cie nie wybrac xd NIe, szczerze nie wiedziałem że nim zostane... . Ale nogi mi odmroziło od tych przeciągów, a sławny moge zostać jedynie w szkole i zostać spoztrzeganym jako "JEZUS" gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:58 am
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai a bo babeczki niesmiale sa a ta na serio to bardziej zboczone od nas blaugh swinstewka? hmm ostatnio czytalem pamietnik młodej onanistki oraz "warzywa jako narzedzia dostarczajace nietylko przyjemnosci smakowej" :cD No to opowieszmi potem, ale najpierw pomuz mi uratować biedą duszyczke uwiezioną w szafie :] ... Warzywa powiadaz... blaugh ale ja sie jej boje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:59 am
BeeWolf_san I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding ladnych rzeczy sie dowiaduje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:01 am
Omega Sun BeeWolf_san I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding ladnych rzeczy sie dowiaduje sweatdrop Omega!!!!!!! Prosze! zrob cos! niech on sie do mnie nie zbliza! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:01 am
herubinek Delisa herubinek Wiecie że dzisiaj grałem Jeezusa w przedstawienu szkolnym- 3 razy pod rząd... i to jeszcze jak ciągło po nogach chłodem xp nie wiedzialam ale teraz wiem ^^ nadajesz sie na Jezusa wink i dlatego nie mogli cie nie wybrac xd NIe, szczerze nie wiedziałem że nim zostane... . Ale nogi mi odmroziło od tych przeciągów, a sławny moge zostać jedynie w szkole i zostać spoztrzeganym jako "JEZUS" gonk xp gonk zle przeciagi, zle! gonk scream zabic przeciagi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:02 am
Omega Sun BeeWolf_san I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding ladnych rzeczy sie dowiaduje sweatdrop No co ?? Przecież nic złego nie robie biggrin A wogóle witaj heart kochanie :* heart mrr a moze ty mi coś powiesz :>:* hihi na uszko wink :* "ale ja sie jej boje XD " Wiem jest straszna ale jak chcesz być strazakiem musisz sobie z tym poradzić jakoś>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:04 am
Omega Sun BeeWolf_san I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding ladnych rzeczy sie dowiaduje sweatdrop eek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:09 am
Akiko Tamashii Omega!!!!!!! Prosze! zrob cos! niech on sie do mnie nie zbliza! crying gonk Ale ja chce ci tylko pomudz .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:09 am
Akiko Tamashii Omega!!!!!!! Prosze! zrob cos! niech on sie do mnie nie zbliza! crying gonk Wilczku, zostaw w spokoju Aki. Ona sobie napewno swietnie poradzi bez Twojej pomocy :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:11 am
lece juz ide poogladac cos na kompie narcia :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:12 am
Omega Sun Akiko Tamashii Omega!!!!!!! Prosze! zrob cos! niech on sie do mnie nie zbliza! crying gonk Wilczku, zostaw w spokoju Aki. Ona sobie napewno swietnie poradzi bez Twojej pomocy :* Myslisz "wielkimi i smutnymi oczami patrzy" a jeśli sobie nie poradzi na wolnosci sama, ?? to co ?? "Wielkie oczy O_O" czy bedziemy ja odwiedzać ?? od czasu do czasu ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:14 am
BeeWolf_san No co ?? Przecież nic złego nie robie biggrin A wogóle witaj heart kochanie :* heart mrr a moze ty mi coś powiesz :>:* hihi na uszko wink :* moze wieczorem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:15 am
Delisa lece juz ide poogladac cos na kompie narcia :* Papa... *całuje na pożegnanie* 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 6:15 am
heheh oki! chcialabym dostac pod choinke Emo Bag, ale ze nic na tym swiecie nie jest za darmo tak wiec....zaloze questa :] ktos mi bedzie musial w tym pomoc bo nie umiem anglika ^^" (rozumiec rozumiem ale sama nic napisac nie umiem - -) I! jak ktos wpalci 1000g to narysuje mu taki obrazek jaki ja mam w sygnaturce ofc jego ava ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|