|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:42 am
herubinek Bosh, aleś ty brudny... *bierze wąż przeciw pożarowy i obmywa go z sadzy* twisted :] dzieki
hej słońce^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:42 am
No, chciałem pośpiewać- okazuje sie ze dopiero popołudniu i wieczorem... SUX jednym słowem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:45 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii [nie....ja poprostu nie mam sily........ sweatdrop *zaraz sie rozplacze* Nie płacz. "GłasQ GłasQ" coś na to poradzimy. Co cie boli ? Cześć Kredeczku. 4laugh gonk AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:46 am
herubinek No, chciałem pośpiewać- okazuje sie ze dopiero popołudniu i wieczorem... SUX jednym słowem... xp zapomniales sie ze mna tu przywitac sad ale nic nie szkodzi ^^ *skacze na niego* oj a tak chciales spiewac sad wink musisz troszeczke poczekac wink a do tego czasu bedziesz tu z nami prawda? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:47 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii [nie....ja poprostu nie mam sily........ sweatdrop *zaraz sie rozplacze* Nie płacz. "GłasQ GłasQ" coś na to poradzimy. Co cie boli ? Cześć Kredeczku. 4laugh hej wilczku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:48 am
Akiko Tamashii gonk AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Co sie stało chcesz o tym porozmawiać ?? Może mała sesyjka ci pomoże ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:49 am
Delisa herubinek No, chciałem pośpiewać- okazuje sie ze dopiero popołudniu i wieczorem... SUX jednym słowem... xp zapomniales sie ze mna tu przywitac sad ale nic nie szkodzi ^^ *skacze na niego* oj a tak chciales spiewac sad wink musisz troszeczke poczekac wink a do tego czasu bedziesz tu z nami prawda? ^^ *całuje* Mash... ^^ Jaka, nie wyżyta... biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:49 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii gonk AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Co sie stało chcesz o tym porozmawiać ?? Może mała sesyjka ci pomoże ? kyaaa!!! gonk *ucieka.............chowa sie do szafy* jestes nienormalny!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:51 am
I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Delisa herubinek No, chciałem pośpiewać- okazuje sie ze dopiero popołudniu i wieczorem... SUX jednym słowem... xp zapomniales sie ze mna tu przywitac sad ale nic nie szkodzi ^^ *skacze na niego* oj a tak chciales spiewac sad wink musisz troszeczke poczekac wink a do tego czasu bedziesz tu z nami prawda? ^^ *całuje* Mash... ^^ Jaka, nie wyżyta... biggrin ^^ i o to mi chodzilo ^^ ( xd ) *caluje* nie moge sie doczekac swiat whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiecie że dzisiaj grałem Jeezusa w przedstawienu szkolnym- 3 razy pod rząd... i to jeszcze jak ciągło po nogach chłodem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:53 am
Akiko Tamashii kyaaa!!! gonk *ucieka.............chowa sie do szafy* jestes nienormalny!!! crying Zabarykadowała się w szafie, pomużcie mi ja uwolnić nie panuje nad tym co robi :] ... xd Her super ... no bompa sprawa i jak było ... jesteś już gwiazdą ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:54 am
BeeWolf_san I co mi powiesz ?? możę jakieś świństewka ?? Wczoraj namawiałęm Aki ale nie chciała ... A dziś nie chce darmowej Sesji Relaksacyjnej ... 3nodding a bo babeczki niesmiale sa a ta na serio to bardziej zboczone od nas blaugh swinstewka? hmm ostatnio czytalem pamietnik młodej onanistki oraz "warzywa jako narzedzia dostarczajace nietylko przyjemnosci smakowej" :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:54 am
herubinek Wiecie że dzisiaj grałem Jeezusa w przedstawienu szkolnym- 3 razy pod rząd... i to jeszcze jak ciągło po nogach chłodem xp nie wiedzialam ale teraz wiem ^^ nadajesz sie na Jezusa wink i dlatego nie mogli cie nie wybrac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:55 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii kyaaa!!! gonk *ucieka.............chowa sie do szafy* jestes nienormalny!!! crying Zabarykadowała się w szafie, pomużcie mi ja uwolnić nie panuje nad tym co robi :] ... xd Her super ... no bompa sprawa i jak było ... jesteś już gwiazdą ? sweatdrop eek nie zblizaj sie nawet!!! >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|