|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:25 am
Akiko Tamashii heh, ja wiem ze to jest przyjemne sweatdrop dzizas wy mnie psychicznie wykanczacie sweatdrop stare Daj spokoj, To ja cie zapisze na Sesje ? co ty na to biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Akiko Tamashii heh, ja wiem ze to jest przyjemne sweatdrop dzizas wy mnie psychicznie wykanczacie sweatdrop stare Daj spokoj, To ja cie zapisze na Sesje ? co ty na to biggrin *ryczy* laaaaaaaaaaaaa gonk crying (moj mozg)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Witam... Righhhtttttt!!!! xd Hail MAry, and merrry merry ******** Christmas!!! xp ' hej swiety mikolaju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:27 am
Ej kolendowaliście jush u sklepikarzy- ja własnie ide se miotnąć do nich biggrin
"Przybierzeli do butelki we czteeeereeeechhh... xd "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:29 am
Kukus BeeWolf_san Akiko Tamashii heh, ja wiem ze to jest przyjemne sweatdrop dzizas wy mnie psychicznie wykanczacie sweatdrop stare Daj spokoj, To ja cie zapisze na Sesje ? co ty na to biggrin od razu na podw#261;, bo mogę dać sobie koniuszek uciąć, że się Aki rozpłynie z rozkoszy blaugh Myslisz blaugh xd Quote: *ryczy* laaaaaaaaaaaaa gonk crying (moj mozg) No cuż nie tylko ciało potrafie leczyć, twoja jaznia tez sie zajmiemy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:32 am
he-j ^^" *idze powolnym krokiem i siada na kanapie ^^" *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:34 am
spadam, musze isc do spowiedzi.. =_= nienawidze tego *wyskakuje przez okno jak Britney w teledysku "Toxic" blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:34 am
Akiko Tamashii he-j ^^" *idze powolnym krokiem i siada na kanapie ^^" * blaugh A czmu powolnych, chyba chhcesz wzrcic na siebie uwage, To jak na kiedy zapisać ?? pan kukus tez przybedzie... Cześć Deliso. Pa Kioko.. do czego idziesz po co co to uwarzaj, to niebezpieczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:38 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii he-j ^^" *idze powolnym krokiem i siada na kanapie ^^" * blaugh A czmu powolnych, chyba chhcesz wzrcic na siebie uwage, To jak na kiedy zapisać ?? pan kukus tez przybedzie... Cześć Deliso. Pa Kioko.. do czego idziesz po co co to uwarzaj, to niebezpieczne. nie....ja poprostu nie mam sily........ sweatdrop *zaraz sie rozplacze* papa Kyo czesc Lava
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:39 am
Bosh, aleś ty brudny... *bierze wąż przeciw pożarowy i obmywa go z sadzy* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:40 am
Akiko Tamashii [nie....ja poprostu nie mam sily........ sweatdrop *zaraz sie rozplacze* Nie płacz. "GłasQ GłasQ" coś na to poradzimy. Co cie boli ? Cześć Kredeczku. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|