|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:09 am
Akiko Tamashii no a wyobraz sobie ze cos takiego moze cie zlapac na basenie! gonk mnie zlapal ale w stopie, potem mialam takiego krwiaka ><' (skad to!?) nie wiem skad xp dziwne. mnie tez raz wzial na basenie (tez w stope) a nie mialam krwiaka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:10 am
Ale w moje umiejętnosci, czy w to ze moge ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:12 am
Kyoko Suomi Akiko Tamashii no a wyobraz sobie ze cos takiego moze cie zlapac na basenie! gonk mnie zlapal ale w stopie, potem mialam takiego krwiaka ><' (skad to!?) nie wiem skad xp dziwne. mnie tez raz wzial na basenie (tez w stope) a nie mialam krwiaka... heh...bo ja jestem inna sweatdrop pszczolko: w twoje umiejetnosci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:13 am
Akiko Tamashii pszczolko: w twoje umiejetnosci blaugh sweatdrop sad gonk crying Czemu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:15 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii pszczolko: w twoje umiejetnosci blaugh sweatdrop sad gonk crying Czemu ?? co czemu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:16 am
Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii pszczolko: w twoje umiejetnosci blaugh sweatdrop sad gonk crying Czemu ?? co czemu? sweatdrop czemu nie wierzysz w moje umiejentnosci, ja ci udowodnie co ty na to :] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:16 am
Witam...
Righhhtttttt!!!!
xd
Hail MAry, and merrry merry ******** Christmas!!! xp '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:17 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii pszczolko: w twoje umiejetnosci blaugh sweatdrop sad gonk crying Czemu ?? co czemu? sweatdrop czemu nie wierzysz w moje umiejentnosci, ja ci udowodnie co ty na to :] xd pssssst... Beeczka... Omi nas obczaja... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:18 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san Akiko Tamashii pszczolko: w twoje umiejetnosci blaugh sweatdrop sad gonk crying Czemu ?? co czemu? sweatdrop czemu nie wierzysz w moje umiejentnosci, ja ci udowodnie co ty na to :] xd sweatdrop ty mnie wogole nie sluchasz! mowilam ze nie watpie w twoje umiejetnosci sweatdrop ale nie chce zeby ktos mnie rozciagal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:19 am
Kukus pssssst... Beeczka... Omi nas obczaja... stare No wiemm, powiedziałą ze jak Aki mi nie ufa to bedzie ja bolało... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:20 am
Kukus pssssst... Beeczka... Omi nas obczaja... stare xd czesc herubinku :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:21 am
Akiko Tamashii sweatdrop ty mnie wogole nie sluchasz! mowilam ze nie watpie w twoje umiejetnosci sweatdrop ale nie chce zeby ktos mnie rozciagal xp Aguś, Aguś... zmieniła byś zdanie jakbyś poznała mojego rehabilitanta... pierniczony wygniótł mnie dziś jak ciasto na uszka do barszczu... ale za to coraz lepiej się czuję po jego zamachach na mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii mowilam ze nie watpie w twoje umiejetnosci sweatdrop ale nie chce zeby ktos mnie rozciagal xp Ale dlaczego nie chcesz to za darmo !!! I uwiesz mi bardzo przyjemne wink xd czes Herubinku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co wy tak sami...??? stare biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 5:23 am
heh, ja wiem ze to jest przyjemne sweatdrop dzizas wy mnie psychicznie wykanczacie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|