|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:06 am
hejka! co tam u was slychac??? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:06 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Emo bag.............................Emo bag...........................Emo bag!!!!!!!!!!!!!!! gonk chce dostac na swieta! pod choinke! crying Emo bag? O.o a co to za choolerstwo? o.O blaugh jakie sliiiiiiczne!!!!!! o.o chyba sobie zalatwie,ale nie teraz ^^ za 40k gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:08 am
eek gonk no cos tyyyy?!!!!!!! crying crying czemu takie drogie??!!??!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:10 am
Miss_Karina eek gonk no cos tyyyy?!!!!!!! crying crying czemu takie drogie??!!??!! crying mnie sie pytaz?! to nie moja wina ze rzeczy z listow po roku sa bardzo drogie gonk czesc Enter_Sandgirl ...rozczulamy sie nad tym czemu wszystko jest takie drogie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:12 am
eek gonk no cos tyyyy?!!!!!!! crying crying czemu takie drogie??!!??!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:14 am
ja tak whee w koncu odpoczne od studioow, ale niestety widmo pracy grozi mi przez cale swieta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:18 am
a ja tak naprawde to nie wiem czy sie ciesze nie chce mi sie wyjezdzac z akademika.... i jakos tak w ogole nie czuje swiatecznej atmosfery....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:20 am
Enter_Sandgirl a ja tak naprawde to nie wiem czy sie ciesze nie chce mi sie wyjezdzac z akademika.... i jakos tak w ogole nie czuje swiatecznej atmosfery.... u mnie brakuje choinki, ale starzy kupia ja w wigilie whee i nie moge sie doczekac wigilii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:21 am
no i chyba zostalam sama...... no coz ja tez w takim razie spadam papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:23 am
ja tak naprawde nie lubie wigilii i to juz od kilku latek mogloby jej dla mnie nie byc....... ale nie moge zbojkotowac tych swiat przeciez chociazby ze wzgledu na moich kochanych braciszkow........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:26 am
a teraz to juz uciekam naprawde.... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:26 am
Enter_Sandgirl ja tak naprawde nie lubie wigilii i to juz od kilku latek mogloby jej dla mnie nie byc....... ale nie moge zbojkotowac tych swiat przeciez chociazby ze wzgledu na moich kochanych braciszkow........ dla mnie wigilia to czas kiedy z cala rodzina siadamy przy stole i opowiadamy sobie rozne historyjki whee alez i tez czas smutnych wspomnien...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:28 am
Enter_Sandgirl a teraz to juz uciekam naprawde.... papatki papusie 3nodding ja tez pojde, bo chce cos sprawdzic :] do zobaczonka wieczorkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:29 am
Miss_Karina Enter_Sandgirl ja tak naprawde nie lubie wigilii i to juz od kilku latek mogloby jej dla mnie nie byc....... ale nie moge zbojkotowac tych swiat przeciez chociazby ze wzgledu na moich kochanych braciszkow........ dla mnie wigilia to czas kiedy z cala rodzina siadamy przy stole i opowiadamy sobie rozne historyjki whee alez i tez czas smutnych wspomnien... tak, to jesdyny czas kiedy rodzinka usiadzie razem przy stole xp ja sie ofc powyglupiam, prawie nic nie zjem i pojde na kompa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|