|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:12 am
Akiko Tamashii DarkMud ja chce jeszcze 600 golda ..........XD a ja chce milion golda!!!! gonk na co ci milion golda ?? co chcesz kupic ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:12 am
ahia... mialam kiedys tro ubranko ale je sprzedalam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:13 am
Akiko Tamashii DarkMud ja chce jeszcze 600 golda ..........XD a ja chce milion golda!!!! gonk hehe blaugh a kto by nie chcial...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:14 am
Miho_14 ahia... mialam kiedys tro ubranko ale je sprzedalam Spoko ja uzbieram ( tag tylko marudze......XD ) ja jestem od niedawna ( jakies 2 dni temu dowiedzialem sie o gai xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:16 am
DarkMud Akiko Tamashii DarkMud ja chce jeszcze 600 golda ..........XD a ja chce milion golda!!!! gonk na co ci milion golda ?? co chcesz kupic ?? pare rzeczy z liscikow i pare drogich a zarazem ladnych ciuszkow z sklepow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:20 am
DarkMud Miho_14 ahia... mialam kiedys tro ubranko ale je sprzedalam Spoko ja uzbieram ( tag tylko marudze......XD ) ja jestem od niedawna ( jakies 2 dni temu dowiedzialem sie o gai xd ) Czemu masz takie imie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:21 am
kurde, musze sie chyba wziac za rysowanie pozadnie, bo w takim tempie jak sie ta kasa nabija to nigdy sobie nie kupie tego co bym chciala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:22 am
Akiko Tamashii <---czemu takie imie ...XD ( gupie pytanie )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:23 am
Hmmm...ja idem bo sie informa skÄ…czyla ( narqa ) jeszcze tu wruce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:23 am
DarkMud Akiko Tamashii <---czemu takie imie ...XD ( gupie pytanie ) mm....nie chce mi sie tego opowiadac ^^" (setny raz) powiem tak............A CZEMU NIE? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 2:29 am
hmm...ja tez zaraz ide...
dobra... mam prawie 500 g gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:34 am
Emo bag.............................Emo bag...........................Emo bag!!!!!!!!!!!!!!! gonk chce dostac na swieta! pod choinke! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:42 am
Akiko Tamashii Emo bag.............................Emo bag...........................Emo bag!!!!!!!!!!!!!!! gonk chce dostac na swieta! pod choinke! crying Emo bag? O.o a co to za choolerstwo? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 3:47 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Emo bag.............................Emo bag...........................Emo bag!!!!!!!!!!!!!!! gonk chce dostac na swieta! pod choinke! crying Emo bag? O.o a co to za choolerstwo? o.O blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 21, 2004 4:03 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Emo bag.............................Emo bag...........................Emo bag!!!!!!!!!!!!!!! gonk chce dostac na swieta! pod choinke! crying Emo bag? O.o a co to za choolerstwo? o.O blaugh jakie sliiiiiiczne!!!!!! o.o chyba sobie zalatwie,ale nie teraz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|