|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:27 pm
M-Teen Labudziak Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart taa.. widziałem ktos wie czy ryby juz mozna łowić?? labudziak tez lubiec śnieg, snieg byc fajny bo labudziak snieg lubic biggrin i jak sie labudziak w sieg przewrucić, to labudziaka tak nie bolec, jak by sniegu nie byc XD ( u nas w redzie tez jest snieg prawda falcone biggrin ) ja jak włączam ryby ciagle mi sie pojawia error stare dziwne... neutral wiem, u mnie też biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:27 pm
Labudziak Vykk Labudziak Vykk hejka wszystkim... widze ze labudziak nie proznuje... nie próznowac?? w czym? stare z rysunkami stare widzialem Falcone...dziala wam gaia fishing??bo mnie wystepuje jakis blad po zalzdowaniu wszyskiego... spoko.. niedługo go usune wink bo widze, że co cie drażni, że tez mam a'la south park'owy avant. ktos mi narysuje?? jakos przezyje ale cos czesto sobie ava zmieniasz dlatego powiedzialem ze nie prozujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:28 pm
Falcone Labudziak ( u nas w redzie tez jest snieg prawda falcone biggrin ) heart Snieg heart ja dzis na kazdej przerwie w szkole latalem po sniegu whee zucalem sie siezkami whee a pozniej bylem caly mokry stare no wreszcie spadl ten snieg tak dlugo czekalem Falcone Kocha snieg heart xd ejj! wiesz..jak bedze już wolne..to sie może umówimy na śnieżki co??? xd będzie smiesznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:28 pm
wrrrrrrrrrrrr......... gg mi padlo stare .. w polowie rozmowy crying gonk gonk gonk gonk gonk gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:29 pm
czyzbym byla niewidzilana? stare uhmm neutral w takim razie ide *trzaska drzwiami, wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Labudziak Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart taa.. widziałem ktos wie czy ryby juz mozna łowić?? labudziak tez lubiec śnieg, snieg byc fajny bo labudziak snieg lubic biggrin i jak sie labudziak w sieg przewrucić, to labudziaka tak nie bolec, jak by sniegu nie byc XD ( u nas w redzie tez jest snieg prawda falcone biggrin ) ja jak włączam ryby ciagle mi sie pojawia error stare dziwne... neutral nie tylko u ciebie ja sam mysalem ze tylko u mnie sa takie problemy ale widocznie jeszcze wszystkiego nie naprawili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wrrrrrrrrrrrr......... gg mi padlo stare .. w polowie rozmowy crying gonk gonk gonk gonk gonk gonk crying Mi nie działa dzisiaj: -gadu -poczta -skaner -deviant - i czasami gaia ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:30 pm
Labudziak moze w Srode co question tylko zeby snieg jeszcze byl scream bo jutro juz bysmy szli ale mam sesje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:30 pm
Vykk jakos przezyje ale cos czesto sobie ava zmieniasz dlatego powiedzialem ze nie prozujesz aha XP ja będe zmieniał avantar , i aventar będzie pokazywał, jaki mam aktualnie humor ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:31 pm
Delein Sayokun Delein Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart Też uwielbiam, od listopada czekałam na śnieg...ale przed świętami ma przyjść odwilż == nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk Spokojnie, taka jest prognoza na Gliwice... niestety na poznań też crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:31 pm
Falcone Labudziak ( u nas w redzie tez jest snieg prawda falcone biggrin ) heart Snieg heart ja dzis na kazdej przerwie w szkole latalem po sniegu whee zucalem sie siezkami whee a pozniej bylem caly mokry stare no wreszcie spadl ten snieg tak dlugo czekalem Falcone Kocha snieg heart xd śnieg 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:32 pm
Lethiel wrrrrrrrrrrrr......... gg mi padlo stare .. w polowie rozmowy crying gonk gonk gonk gonk gonk gonk crying O.o sweatdrop 'przytuula' sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wszystkim.
dziala juz lurkowanie yeye blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wrrrrrrrrrrrr......... gg mi padlo stare .. w polowie rozmowy crying gonk gonk gonk gonk gonk gonk crying hejka Lethi wcale nie jestes niewidoczna M -Teen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|