|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:18 pm
Point.Zer0 Dobra , ja lecę zanim od tej zjebanej Gai mi monitor w facjatę bybuchnie sweatdrop Żegnam wszystkich xd no ja juz tez sie zaczolem niezle wkurzac scream ale teraz juz jest chyba wporzadku whee Narazie ZERO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wszystkim... widze ze labudziak nie proznuje... nie próznowac?? w czym? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone KUrde chyba z 20 razy musialem sie logowac zeby napisac tego posta u was tez tak jest ze ciagle was wylogowuje question u mnie tez tak jest...... :/ bossshh ciagle sie cos psuje..... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone KUrde chyba z 20 razy musialem sie logowac zeby napisac tego posta u was tez tak jest ze ciagle was wylogowuje question tak -__- O.o przywrocili dymni z tarde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:19 pm
Falcone Point.Zer0 Dobra , ja lecę zanim od tej zjebanej Gai mi monitor w facjatę bybuchnie sweatdrop Żegnam wszystkich xd no ja juz tez sie zaczolem niezle wkurzac scream ale teraz juz jest chyba wporzadku whee Narazie ZERO "chyba" --> własnie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:21 pm
ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:22 pm
hahaha *szyderczy smiech* hahaha sprzedałam ten złom za 1000 g razz nie obchodiz mnie cyz dobrze czy zle mam etraz 12060 g razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:23 pm
Labudziak Vykk hejka wszystkim... widze ze labudziak nie proznuje... nie próznowac?? w czym? stare z rysunkami stare widzialem Falcone...dziala wam gaia fishing??bo mnie wystepuje jakis blad po zalzdowaniu wszyskiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart Też uwielbiam, od listopada czekałam na śnieg...ale przed świętami ma przyjść odwilż ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart taa.. widziałem ktos wie czy ryby juz mozna łowić?? labudziak tez lubiec śnieg, snieg byc fajny bo labudziak snieg lubic biggrin i jak sie labudziak w sieg przewrucić, to labudziaka tak nie bolec, jak by sniegu nie byc XD ( u nas w redzie tez jest snieg prawda falcone biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:25 pm
Delein Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart Też uwielbiam, od listopada czekałam na śnieg...ale przed świętami ma przyjść odwilż == nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Labudziak Vykk hejka wszystkim... widze ze labudziak nie proznuje... nie próznowac?? w czym? stare z rysunkami stare widzialem Falcone...dziala wam gaia fishing??bo mnie wystepuje jakis blad po zalzdowaniu wszyskiego... spoko.. niedługo go usune wink bo widze, że co cie drażni, że tez mam a'la south park'owy avant. ktos mi narysuje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart taa.. widziałem ktos wie czy ryby juz mozna łowić?? labudziak tez lubiec śnieg, snieg byc fajny bo labudziak snieg lubic biggrin i jak sie labudziak w sieg przewrucić, to labudziaka tak nie bolec, jak by sniegu nie byc XD ( u nas w redzie tez jest snieg prawda falcone biggrin ) ja jak włączam ryby ciagle mi sie pojawia error stare dziwne... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:26 pm
Sayokun Delein Falcone ja widzieliscie w miastach snieg pada whee eek ale ladniutko heart heart Falcone kocha snieg heart Też uwielbiam, od listopada czekałam na śnieg...ale przed świętami ma przyjść odwilż == nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk Spokojnie, taka jest prognoza na Gliwice...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 12:26 pm
Labudziak ( u nas w redzie tez jest snieg prawda falcone biggrin ) heart Snieg heart ja dzis na kazdej przerwie w szkole latalem po sniegu whee zucalem sie siezkami whee a pozniej bylem caly mokry stare no wreszcie spadl ten snieg tak dlugo czekalem Falcone Kocha snieg heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|