|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:46 am
Point.Zer0 Sayokun Labudziak Siema! zrobiłem przechwila 120 zadań z matmy i czuje sie z siebie dumny 3nodding brawo blaugh ja rysuje bombke choinkową za pomocą wykresow whee Grunt to mieć ciekawe zajęcie , neee ? xd XD bombke? dzięki wykresom? hmm XD napewno ciekawsze to od matmy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:47 am
Widzę że też wam Gaia wariuje , widzicie przynajmniej przyciski ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:47 am
BeeWolf_san Point.Zer0 No i coście tak ucichli ? powyłączać mi te hentajeee !!! Nie chentaje tylko moje pieknie wychodowane zwłoki ogladają, blaugh Delein nie baw sie ta trumną. To ja mykam " kustykajac wychodzi, nakrywa głowe płaszczem" PA "podejzliwie patrzy na wszystkich" eek *bierze łapy* Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać XD Papcie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:48 am
Lethiel Point.Zer0 A , jakby ktoś był ciekawy , to dodałem dwa zdjęcia cyknięte u kumpla reprezentujące moją wysoce niereprezentatywną paszczękę - potęgę xd O.o ..lol.. nio cio ty blaugh .. bardzo fajniusio wygladash wink whee 4laugh No ba - jeszcze tylko nos nastawić i będę ideałem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:49 am
Point.Zer0 Widzę że też wam Gaia wariuje , widzicie przynajmniej przyciski ? sweatdrop no..u mnie przyciski widać XD a tak to wszytko sie wali ryb łwic nie mozna obejrzec siebie w sklepie nie mozna goldy nie ida na konnto -_- ciekawe co sie dzieje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oki...jakby co teraz sie pozegnam (zeby nie bylo ze wychodze bez pozegnania) bo gaia mnie co chwila wywala ( stressed ) hmm....*tultul all* wink no! jeszcze tu chwile (moze) posiedze i moze pozniej jeszcze wpadne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 A , jakby ktoś był ciekawy , to dodałem dwa zdjęcia cyknięte u kumpla reprezentujące moją wysoce niereprezentatywną paszczękę - potęgę xd O.o ..lol.. nio cio ty blaugh .. bardzo fajniusio wygladash wink whee 4laugh No ba - jeszcze tylko nos nastawić i będę ideałem xd oj tam wink .. nie trzeba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:50 am
*wchodzi* hej hej hej!!! =^^= teskniliscie 3nodding sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:50 am
Akiko Tamashii oki...jakby co teraz sie pozegnam (zeby nie bylo ze wychodze bez pozegnania) bo gaia mnie co chwila wywala ( stressed ) hmm....*tultul all* wink no! jeszcze tu chwile (moze) posiedze i moze pozniej jeszcze wpadne Ech , narazie Aki sad Lobuziak , ja o rybkach działających albo o dodawaniu golda nawet nie marzę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:52 am
M-Teen *wchodzi* hej hej hej!!! =^^= teskniliscie 3nodding sweatdrop wink Witaj M xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:52 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii oki...jakby co teraz sie pozegnam (zeby nie bylo ze wychodze bez pozegnania) bo gaia mnie co chwila wywala ( stressed ) hmm....*tultul all* wink no! jeszcze tu chwile (moze) posiedze i moze pozniej jeszcze wpadne Ech , narazie Aki sad Lobuziak , ja o rybkach działających albo o dodawaniu golda nawet nie marzę sweatdrop crying nie docenialismy tego, co kiedyś mieliśmy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:54 am
M-Teen *wchodzi* hej hej hej!!! =^^= teskniliscie 3nodding sweatdrop wink *przytuuuuuulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Point.Zer0 Lethiel Point.Zer0 A , jakby ktoś był ciekawy , to dodałem dwa zdjęcia cyknięte u kumpla reprezentujące moją wysoce niereprezentatywną paszczękę - potęgę xd O.o ..lol.. nio cio ty blaugh .. bardzo fajniusio wygladash wink whee 4laugh No ba - jeszcze tylko nos nastawić i będę ideałem xd oj tam wink .. nie trzeba blaugh za to u mnie bedzie potrzebna generalna operacja plastyczna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wchodzi* hej hej hej!!! =^^= teskniliscie 3nodding sweatdrop wink Avsko ^^ Oj, Point ty bys tylko narzekał a naprawdę nie widzę powodów ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|