|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:00 am
BeeWolf_san Jestem garbatym slugą, MissTao. Mam wielkiego garba krzywe nogi, 2 lewe rece, nie mam zębów i zasłaniam zawsze twarz. Mieszkamw jednej z Gildiowych wierz. Ale gdzy przychodzi Księżniczka Omega, to sie zamieniam w pieknego i przystojego mlodzięca biggrin *lol* niezle. a co takiego dla Tao robisz? nosisz jej reczniki i robisz sniadania? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:10 am
*kopa w drzwi* *wzrok po wszystkich* Czy jak zostanę rasistką, to przestaniecie mnie lubić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:10 am
Wh!sper Nie wiem kto, ale widziałam takie 3. Przerzuć parę stron wstecz może tam będzie. ALe ten gostek (imienia nie pamietam) to chyba nie miał w sygnaturce. Tylko tak zapostował. whee A ja nie do sygnaturki chce, tylko tak sobie. sweatdrop a ja juz pisze o tych sportowcach na czyto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:14 am
Kopciuszek Wh!sper Nie wiem kto, ale widziałam takie 3. Przerzuć parę stron wstecz może tam będzie. ALe ten gostek (imienia nie pamietam) to chyba nie miał w sygnaturce. Tylko tak zapostował. whee A ja nie do sygnaturki chce, tylko tak sobie. sweatdrop a ja juz pisze o tych sportowcach na czyto xd : ) Moje gratulacje. Pisz pisz bo niedługo konieć szkoły i święta bedą. Delein: My po polska słabo mowa, ale puki ty nie z glana kopa to my lubić. gonk A tak konkretnie, to co cie skłania do rasizmu? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:14 am
Delein *kopa w drzwi* *wzrok po wszystkich* Czy jak zostanę rasistką, to przestaniecie mnie lubić? Nie nie przestane cię lubić, smile a Kukus nawet zacznie bardziej :] ... Jeśli będziesz też antysemitką, i przegiete cioty i Lezbijki będą cie wkurzać to ohoho zostaniesz chonorowym członkiem PAZ spułka ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:17 am
*wpada zmęczona* witam ...... *rzuca się na fotelik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:18 am
BeeWolf_san Robie to co karzdy garbaty pomocnik, Szalonego naukowca. Szprzatam piore zajmuje sie dziecmi. Czasem coś upichce z myszy i oczu traszek. Pozatym Odkurzam Topiki, wywalam zurzyte, dokramiam biednych gildiowiczobrym i złm słowem. Ostatnio tylko złym słowem. Dbam o porzadek, byle jaki ale zawsze jakiś. "W Naszym zamczysku musi być czysto w miare." Co jeszcze, a no pozatym to chodze i wadze, przeszkadzam, obijam się, no i wiesz takie tam sprawy. to Miss ma dzieci? eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:18 am
BeeWolf_san Delein *kopa w drzwi* *wzrok po wszystkich* Czy jak zostanę rasistką, to przestaniecie mnie lubić? Nie nie przestane cię lubić, smile a Kukus nawet zacznie bardziej :] ... Jeśli będziesz też antysemitką, i przegiete cioty i Lezbijki będą cie wkurzać to ohoho zostaniesz chonorowym członkiem PAZ spułka ... Jestem jeszcze zwolenniczką antyklerykalizmu... Wh!sper:Mój nauczyciel z anglika, ten cholerny bananiarz dał mi na półrocze -3 z angola...kurde u innej psorki spokojnie mam 4, pieprzony bambus ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:19 am
wywlok666 *wpada zmęczona* witam ...... *rzuca się na fotelik* hejka..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:24 am
Bananiarz gonk lol *notuje* Od dziś to eh.. uznaje tylko raze aryjską, piękne blond włoski i skórę różową niczym u prosięcia. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:25 am
BeeWolf_san Pierwsze dziecko To słodka Omega. heart Drugie dziecko to Pan Kukus xd . No i trzecim najmłodszym nabytkiem jestem ja, ale chyba coś sie nie udało jak mnie ze zwłok składali bo troszke krzywy jestem. ale to jest bez sensu - skoro ty i Omi jestescie rodzenstwem.. to poprostu kazirodztwo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 11:27 am
Kyoko Suomi BeeWolf_san Pierwsze dziecko To słodka Omega. heart Drugie dziecko to Pan Kukus xd . No i trzecim najmłodszym nabytkiem jestem ja, ale chyba coś sie nie udało jak mnie ze zwłok składali bo troszke krzywy jestem. ale to jest bez sensu - skoro ty i Omi jestescie rodzenstwem.. to poprostu kazirodztwo xd No mowie, ze mnie z kawałków ciał poskładali. To tak jak był bym adoprowany wink xd Dzieci napewno nie będą miały wad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|