|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:00 am
Labudziak Kopciuszek Labudziak Kopciuszek Labudziak No...chyba juz gaia działa biggrin labudziak ty mi pomożes prawda? przeczytaj chmurki wyżej. Proszeee heart chodzi ci o to żywienie sportowców? przykro mi nic nie mam na ten temat błagam cie pomuz mi popytaj na innych glidiach bo u mnie krucho z językami obcymi i nie moge crying crying uwierz mi co do języków -_- to mój angielski jest bardziej kruchy biggrin ale w internecie poszukam ^^ dzienki koffam cie *przytulllll*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:05 am
Witam serdecznie whee *pogryziona przez królika* gonk whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:08 am
Czemu labudziak .....XD ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:10 am
DarkMud Czemu labudziak .....XD ?? eee?? co? "czemu?" ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:10 am
DarkMud Czemu labudziak .....XD ?? dzisiaj wszystkich bende wykorzystywać. Masz informacje o żywieniu sportowcuw -> chmurki wyrzej heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:11 am
LAbudziak widziales juz mnie w South Parku question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:11 am
Kopciuszek Wh!sper Witam serdecznie whee *pogryziona przez królika* gonk whee wsitaj witaj *żuca sie na szyje* blaugh może ty masz jakieś informacje o żywieniu sportowcatrz chmurki wyrzej. heart heart 3nodding *tul tulll* Nic a nic sad heart Moge poszukać na google albo altavista, ale to wtedy po angliku by chuba było, a ja za dużo bym niezrozumiała. whee Heee... Jestem dobra tylko w rzeczach typu "cześć, jak leci, i papa" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:12 am
Falcone LAbudziak widziales juz mnie w South Parku question taa biggrin wykapany ty XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:13 am
Wh!sper Kopciuszek Wh!sper Witam serdecznie whee *pogryziona przez królika* gonk whee wsitaj witaj *żuca sie na szyje* blaugh może ty masz jakieś informacje o żywieniu sportowcatrz chmurki wyrzej. heart heart 3nodding *tul tulll* Nic a nic sad heart Moge poszukać na google albo altavista, ale to wtedy po angliku by chuba było, a ja za dużo bym niezrozumiała. whee Heee... Jestem dobra tylko w rzeczach typu "cześć, jak leci, i papa" xd ja w kółko szukam już 3 godz. ale altavista to dobry pomysł blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:25 am
dobra ja spadam (nic sie nie dzieje, tak sobie w cosik pogram XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 10:26 am
Labudziak dobra ja spadam (nic sie nie dzieje, tak sobie w cosik pogram XD) to narazie. A ja dalej szukam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|