|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:24 am
CHyba jednak wiecej tak mi sie przynajmniej wydaje, ze widzialam u kogos jeszcze nie mam nic przeciwko, bo bardzo lubie ten serial i film tez tak sie tylko pytalam..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:25 am
Prinee i sie tak daje ?! moj brat jest odemnie starszy o prawie 4 lata ^^ czyli 18 ?? XD.. ja bym mu dogadał tym: że jest już dosc stary, by sie wyprowadzić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:27 am
Labudziak Prinee i sie tak daje ?! moj brat jest odemnie starszy o prawie 4 lata ^^ czyli 18 ?? XD.. ja bym mu dogadał tym: że jest już dosc stary, by sie wyprowadzić xd bede mial w maju 18 biggrin a dokladnie 19 widzisz ja nawet wiem kiedy on sie urodzil a on nawet nie wie do ktorej klasy chodze blaugh wieem... zawsze tak mowie a wlasniwie krzycze razz jak ejstem zla razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:28 am
Enter_Sandgirl CHyba jednak wiecej tak mi sie przynajmniej wydaje, ze widzialam u kogos jeszcze nie mam nic przeciwko, bo bardzo lubie ten serial i film tez tak sie tylko pytalam..... sweatdrop hehe..one sa trendiii blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:29 am
Prinee Labudziak Prinee i sie tak daje ?! moj brat jest odemnie starszy o prawie 4 lata ^^ czyli 18 ?? XD.. ja bym mu dogadał tym: że jest już dosc stary, by sie wyprowadzić xd bede mial w maju 18 biggrin a dokladnie 19 widzisz ja nawet wiem kiedy on sie urodzil a on nawet nie wie do ktorej klasy chodze blaugh wieem... zawsze tak mowie a wlasniwie krzycze razz jak ejstem zla razz jeśli mam być szczery to ja też mam problemy dopasowania roku urodzenia do klasy XD .. np. mój kuzyn, który ma 12 lat -_- to ja nie mam zielonego pojęcia, do której on klasy chodzi ( 6??)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Enter_Sandgirl hejka tak sobie tutaj wpadlam na chwilke dlaczego tak duzo ludzi ma sygnaturki z southparku? jak dużo? -_- tylko ja stare wcale nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Enter_Sandgirl CHyba jednak wiecej tak mi sie przynajmniej wydaje, ze widzialam u kogos jeszcze nie mam nic przeciwko, bo bardzo lubie ten serial i film tez tak sie tylko pytalam..... sweatdrop hehe..one sa trendiii blaugh rotfl spoko moze tez sobie podobna zrobie.... blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:43 am
witam wszystkich. heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:45 am
słuchajcie potrzebule pomoct chodzi mi o jakieś zasady żywienia sportowców + zasady treningu + jadłospis sweatdrop macie morze jakieś limki lub inormacje na ten temat proszeee pomużcie crying heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:52 am
dokładniej o skoki do wody z trampoliny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:52 am
No...chyba juz gaia działa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:54 am
Labudziak No...chyba juz gaia działa biggrin labudziak ty mi pomożes prawda? przeczytaj chmurki wyżej. Proszeee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:57 am
Kopciuszek Labudziak No...chyba juz gaia działa biggrin labudziak ty mi pomożes prawda? przeczytaj chmurki wyżej. Proszeee heart chodzi ci o to żywienie sportowców? przykro mi nic nie mam na ten temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:58 am
Labudziak Kopciuszek Labudziak No...chyba juz gaia działa biggrin labudziak ty mi pomożes prawda? przeczytaj chmurki wyżej. Proszeee heart chodzi ci o to żywienie sportowców? przykro mi nic nie mam na ten temat błagam cie pomuz mi popytaj na innych glidiach bo u mnie krucho z językami obcymi i nie moge crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:59 am
Kopciuszek Labudziak Kopciuszek Labudziak No...chyba juz gaia działa biggrin labudziak ty mi pomożes prawda? przeczytaj chmurki wyżej. Proszeee heart chodzi ci o to żywienie sportowców? przykro mi nic nie mam na ten temat błagam cie pomuz mi popytaj na innych glidiach bo u mnie krucho z językami obcymi i nie moge crying crying uwierz mi co do języków -_- to mój angielski jest bardziej kruchy biggrin ale w internecie poszukam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|