|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:59 am
wywlok666 hihihi .. cytując Falcona z poprzedniej strony ... ech te dzieci ... razz razz razz Facet to Facet 3nodding a ze my mamy taki wspanialy gust to Bysmy byli wniebowziecu jakby wprowadzili teraz mundurki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:00 am
a co , chcerz se z kimś zagrać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:01 am
rodzyn a co , chcerz se z kimś zagrać?? Proponujesz cos? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:02 am
Falcone wywlok666 hihihi .. cytując Falcona z poprzedniej strony ... ech te dzieci ... razz razz razz Facet to Facet 3nodding a ze my mamy taki wspanialy gust to Bysmy byli wniebowziecu jakby wprowadzili teraz mundurki whee tylko lusterko z wbudowanym aparatem..i dodzieła potem bysmy segegowali .. jakie która ma majteczki aahhhh *rozmarzył sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:02 am
DarkMud wired_Yuki DarkMud Wampirek Maskarada jest spoko ....XD no a jak biggrin Ale mało kasy mam crying oj niemarydz , zobaczysz, szybko sie uzbiera biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:03 am
Falcone wywlok666 hihihi .. cytując Falcona z poprzedniej strony ... ech te dzieci ... razz razz razz Facet to Facet 3nodding a ze my mamy taki wspanialy gust to Bysmy byli wniebowziecu jakby wprowadzili teraz mundurki whee XDDDD ech .. dzieci dzieci .. ja teraz chodze w długich sukienkach więc byłabym bezpieczna przy was .. zresztą niedługo pewnie wyrosniecie z tego typu pomysłów ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:04 am
Co jest Pati zamulaczu.....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:05 am
Labudziak tylko lusterko z wbudowanym aparatem..i dodzieła potem bysmy segegowali .. jakie która ma majteczki aahhhh *rozmarzył sie* *tak sie rozmazył ze nie zauwazył Fifi która zaszła go od tyłu i w łepetynke walnęła za tego typu "fantazje"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:06 am
Falcone Labudziak XD nienawidze nienawidze uczy�‡ sie niemieckiego chociasz lekcje sa bardzo fajne XD no nasza facia jest wyjebista............... szczegolnie jak kumpel z lawki zaczyna opowiadac kawaly o zydach......... (bez obrazu oczywiscie jesli jest ktos zydem) ja zawsze lerze na niemcu..i odpoczywam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:07 am
wywlok666 Labudziak tylko lusterko z wbudowanym aparatem..i dodzieła potem bysmy segegowali .. jakie która ma majteczki aahhhh *rozmarzył sie* *tak sie rozmazył ze nie zauwazył Fifi która zaszła go od tyłu i w łepetynke walnęła za tego typu "fantazje"* Auuu crying za co? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:07 am
...........
no dobra .. uciakam ... idę pisac wypracowanko z polaka .... trzymajcie się ciepło ..... póżniej wrócę .....
papapa *ściska wsztskich i znika u siebie w domku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 9:08 am
DarkMud Co jest Pati zamulaczu.....XD smutno mi sad crying załamka totalna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wywlok666 Labudziak tylko lusterko z wbudowanym aparatem..i dodzieła potem bysmy segegowali .. jakie która ma majteczki aahhhh *rozmarzył sie* *tak sie rozmazył ze nie zauwazył Fifi która zaszła go od tyłu i w łepetynke walnęła za tego typu "fantazje"* Auuu crying za co? crying za fantazje tego typu słonko ... *nei mogąc patrzeć jak się maże całuje w głowke* nie boli już ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki DarkMud wired_Yuki DarkMud Wampirek Maskarada jest spoko ....XD no a jak biggrin Ale mało kasy mam crying oj niemarydz , zobaczysz, szybko sie uzbiera biggrin Porzycz mi troche....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|