|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:50 am
Falcone wywlok666 moi gra w RPGie .. i to dużo smile no ja oczywiscie tez gram w RPG.......... na Komputerku czasmi se pogram a tak onlive nie tak czesto bo czasu nie ma sad ale teraz kumpel (Serafin) dostanie Wampira Maskarade na swieta wiec czuje ze bedziemy czesciej grac whee ej , niezapomnijcie o mnie , jestem zaproszona na sesyjke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:51 am
Labudziak wired_Yuki a co do labudziaka , mam powody aby tak sie zachowywac , jak niechcesz to mnie niezaczepiaj , bez łaski dla innych,to ty miał jesteś stare a na mnie to jedziesz na max'a stare nie czpiam sie więc już dobra.. niegadam z tobą Ah te dzieci.................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:52 am
Labudziak wired_Yuki DarkMud wired_Yuki no wreszcie mnie zobaczyłes xd no ta , i co powiesz? a co do labudziaka , mam powody aby tak sie zachowywac , jak niechcesz to mnie niezaczepiaj , bez łaski dla innych,to ty miał jesteś stare a na mnie to jedziesz na max'a stare nie czpiam sie więc już dobra.. niegadam z tobą xd znarza siem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:52 am
Falcone Labudziak wired_Yuki a co do labudziaka , mam powody aby tak sie zachowywac , jak niechcesz to mnie niezaczepiaj , bez łaski dla innych,to ty miał jesteś stare a na mnie to jedziesz na max'a stare nie czpiam sie więc już dobra.. niegadam z tobą Ah te dzieci................. stare żebys wiedział stare ^^ i co powiesz flacone?? sorka za wczoraj miałem zły humor , bo nie pozwolili mi fimu obejrzeć, a kompa siostra zajeła crying busiałem ostro nia zucic , by w końcu odeszła stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:53 am
Labudziak wywlok666 Labudziak Prinee my mamy w szkole regulamin ubioru biggrin a co poniedzialek trzeba chodzic a bialej bluzce.... stressed -_- i wy sie dajecie? co za szkoła stare u mnie w gimnazjum były mundurki .. to to byla masakra .. teraz ubieram sie w żaboty . sukienki i mase innych dziwnyh ale jakich klimatycznych rzeczy smile mundurki? czyli krótkie spudniczki podkolanówki itp? tjaaaaa staram sie zapomniec o tym okresie mego zycia ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:54 am
wired_Yuki Falcone wywlok666 moi gra w RPGie .. i to dużo smile no ja oczywiscie tez gram w RPG.......... na Komputerku czasmi se pogram a tak onlive nie tak czesto bo czasu nie ma sad ale teraz kumpel (Serafin) dostanie Wampira Maskarade na swieta wiec czuje ze bedziemy czesciej grac whee ej , niezapomnijcie o mnie , jestem zaproszona na sesyjke biggrin Wampirek Maskarada jest spoko ....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:54 am
Falcone wywlok666 moi gra w RPGie .. i to dużo smile no ja oczywiscie tez gram w RPG.......... na Komputerku czasmi se pogram a tak onlive nie tak czesto bo czasu nie ma sad ale teraz kumpel (Serafin) dostanie Wampira Maskarade na swieta wiec czuje ze bedziemy czesciej grac whee hyhy .. Maskarade i Mroczne wieki juz teraz prowadze XDDD ech .. fajna zabawa z tym jest zawsze ... mysle moze zeby niedlugo znow troche w klimacie Zewu pograć smile za komputerowymi zbytnio nie przepadam rpgami ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:55 am
wywlok666 mundurki? czyli krótkie spudniczki podkolanówki itp? tjaaaaa staram sie zapomniec o tym okresie mego zycia .... pamietam, jak by z falcone'm marudzili, że u nas takiego czegoś nie ma XD.. byśmy z lusterkami zasówali xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wywlok666 mundurki? czyli krótkie spudniczki podkolanówki itp? tjaaaaa staram sie zapomniec o tym okresie mego zycia .... pamietam, jak by z falcone'm marudzili, że u nas takiego czegoś nie ma XD.. byśmy z lusterkami zasówali xd hihihi .. cytując Falcona z poprzedniej strony ... ech te dzieci ... razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkMud Wampirek Maskarada jest spoko ....XD no a jak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:58 am
Falcone a co Powiem ciekawego question Dostalem 3 z duzego sprawdzianu z niemaca Facie wyczytala moje nazwiski wpisala ocene , spojrzala sie na mnie i powiedziala "ciekawe jak mu sie to udalo " xd hihihi .. dobrze sie ściągało XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:58 am
Falcone Labudziak stare żebys wiedzia�‚ stare ^^ i co powiesz flacone?? sorka za wczoraj mia�‚em z�‚y humor , bo nie pozwolili mi fimu obejrze�‡, a kompa siostra zaje�‚a crying busia�‚em ostro nia zucic , by w ko�„cu odesz�‚a stare a co Powiem ciekawego question Dostalem 3 z duzego sprawdzianu z niemaca Facie wyczytala moje nazwiski wpisala ocene , spojrzala sie na mnie i powiedziala "ciekawe jak mu sie to udalo " xd XD nienawidze nienawidze uczyć sie niemieckiego chociasz lekcje sa bardzo fajne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:59 am
Labudziak XD nienawidze nienawidze uczyć sie niemieckiego chociasz lekcje sa bardzo fajne XD hmmmm francuski jest gorszy jednak .. uczyłam sie obu ... i teraz za niemcem tęsknię ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:59 am
wired_Yuki DarkMud Wampirek Maskarada jest spoko ....XD no a jak biggrin Ale mało kasy mam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|