|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:31 am
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak dzieki ^^ kurcze przedchwilą zauwarzyłem , że podobny do twojego XD chyba sie nie obrazisz co?? jasne że nie smile ładnie ci smile dzięki redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak DarkMud Hmmm...ale dzis byl zwalony dzień.... gonk co ty nie powiesz stare dzisiaj sie okazało że nie zdam z niemca stare tak..wiem..zawsze o tym marzyłem *ironia* *przytula* bleeeeee ... czyli wakacje będą zwalone i poprawka ? na pewno nie uda ci sie jakos wyrobic na koniec roku jescze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:32 am
wywlok666 witaj smile nie znamy się .. Filipina ^.^ czekoladki ? *w międzyczasie daje filiżankę Prinee* proszę kochanie smile Jestem tu od niedawna ....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wywlok666 Labudziak dzieki ^^ kurcze przedchwilą zauwarzyłem , że podobny do twojego XD chyba sie nie obrazisz co?? jasne że nie smile ładnie ci smile dzięki redface ja Powiem tyle macie dobre gusta bo ubieracie sie tak jak ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak DarkMud Hmmm...ale dzis byl zwalony dzień.... gonk co ty nie powiesz stare dzisiaj sie okazało że nie zdam z niemca stare tak..wiem..zawsze o tym marzyłem *ironia* *przytula* bleeeeee ... czyli wakacje będą zwalone i poprawka ? na pewno nie uda ci sie jakos wyrobic na koniec roku jescze ? to jes tylko pułrocze xd ferie będe miał zwalone ale i tak na ferie nie mam co robić więc będe sie uczył.. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:33 am
DarkMud wywlok666 witaj smile nie znamy się .. Filipina ^.^ czekoladki ? *w międzyczasie daje filiżankę Prinee* proszę kochanie smile Jestem tu od niedawna ....XD milo poznać wink jak zawsze .. czekoladki? *częśtuje filiżanką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak DarkMud Hmmm...ale dzis byl zwalony dzień.... gonk co ty nie powiesz stare dzisiaj sie okazało że nie zdam z niemca stare tak..wiem..zawsze o tym marzyłem *ironia* *przytula* bleeeeee ... czyli wakacje będą zwalone i poprawka ? na pewno nie uda ci sie jakos wyrobic na koniec roku jescze ? to cza było sie uczyć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
rodzyn Derbyman cześć wam!!! Gdzie można kupić jakieś faine tanie ciuchy?? biggrin NIE MAM KASKI POMOCY nistety tutaj niema żadnych tanich ciuch�w siema rodzyn! stare od twoich włosów bola mnie oczy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:34 am
*przytula* witaj kochanie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:35 am
DarkMud to cza było sie uczyć stare pierd***e nauke stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:35 am
Jag najszybciej zdobyć troche kasy.....przydało by sie.....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:36 am
wywlok666 *przytula* witaj kochanie smile ave ave , cze krystian , i co porabialiscie beze mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:36 am
DarkMud wywlok666 witaj smile nie znamy się .. Filipina ^.^ czekoladki ? *w międzyczasie daje filiżankę Prinee* proszę kochanie smile Jestem tu od niedawna ....XD *bierze filizanke* dzieeki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|