|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:20 am
Hmmm...ale dzis byl zwalony dzień.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:21 am
wywlok666 Prinee wy przynjamiej mzoecie pwoeidziec swoje zdanie ja mam 14 lat i mnie nikt nie sluucha gonk ja mam 18 .. i co z tego ? nie mam nawet 160 cm .. wyglądam na 15-16 lat ... i mam głos dziecka .. ale się nie łamię smile trzeba sobie w życiu w końcu radzić jakoś ... smile ja tez mam niecale 160cm wzrostu razz , jestem ee..... nie ladna i nawet nie wiem czym sie interesuje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszytkich........... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:22 am
DarkMud Hmmm...ale dzis byl zwalony dzień.... gonk czemu zwalony ? witaj Falcon ? *przytula na dzien dobry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:23 am
Falcone Witam wszytkich........... whee czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:24 am
wywlok666 Labudziak hmmm ironicznie ty...dobre XD nie wpdałem na to xd dzięki biggrin *przytula w podzience * ^_^ v ciekawe, hihi .. *głaszcze go jeszcze raz po włoskach* nie ma za cio .. zapomniałam powiedzieć.. tw�j now str�j mi się podoba wink dzieki ^^ kurcze przedchwilą zauwarzyłem , że podobny do twojego XD chyba sie nie obrazisz co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:25 am
DarkMud Hmmm...ale dzis byl zwalony dzień.... gonk co ty nie powiesz stare dzisiaj sie okazało że nie zdam z niemca stare tak..wiem..zawsze o tym marzyłem *ironia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:25 am
Prinee ja tez mam niecale 160cm wzrostu razz , jestem ee..... nie ladna i nawet nie wiem czym sie interesuje razz jak chcesz sie podołować to looknij na naszej galerii na moją fotę ;P wtedy ci sie humor porawi XDD taka ze mnie mała ruda paskuda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:26 am
Falcone Witam wszytkich........... whee hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:27 am
wywlok666 Prinee ja tez mam niecale 160cm wzrostu razz , jestem ee..... nie ladna i nawet nie wiem czym sie interesuje razz jak chcesz sie podołować to looknij na naszej galerii na moją fotę ;P wtedy ci sie humor porawi XDD taka ze mnie mała ruda paskuda wink widzialam smile mi sie tak pdoobaja rude wlosy biggrin zobacz moja fote tez jest w galerii smile gdzies na koncu bo neidawno ja dalam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 8:28 am
Labudziak dzieki ^^ kurcze przedchwilą zauwarzyłem , że podobny do twojego XD chyba sie nie obrazisz co?? jasne że nie smile ładnie ci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|