|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:52 am
wired_Yuki wywlok666 *sadza ja na kolanach sobie aby jej było wygodniej**wtula sie w niego , chłepta dalej , w nagrode kładzie jego ręce w intymne miejsca (wyobraźnia yeah ) *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:53 am
wired_Yuki *wtula sie w niego , chłepta dalej , w nagrode kładzie jego ręce w intymne miejsca (wyobraźnia yeah ) * *rozanielony uśmieszek* więc co u ciebie kochanie słychać ? *wtula jej twarz w szyję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:54 am
wired_Yuki *wtula sie w niego , chłepta dalej , w nagrode kładzie jego ręce w intymne miejsca (wyobraźnia yeah ) * eek to ja nie przeszkadzam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:55 am
wywlok666 wired_Yuki *wtula sie w niego , chłepta dalej , w nagrode kładzie jego ręce w intymne miejsca (wyobraźnia yeah ) * *rozanielony uśmieszek* więc co u ciebie kochanie słychać ? *wtula jej twarz w szyję*niestty nic ciekawego , no płaszczyk se kupiłam a teraz zbieram na BTK , myslisz czy bedzie mi ładnie w niem? musze leciec , papa misiu , jecze dzsiaj wpadne * daje wielkiego całusa z języczkiem * by by
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:55 am
Kyoko Suomi wired_Yuki *wtula sie w niego , chłepta dalej , w nagrode kładzie jego ręce w intymne miejsca (wyobraźnia yeah ) * eek to ja nie przeszkadzam xp *podnosi na chwile głowę* witaj... *wraca do tulenia sie do Yuki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:57 am
chyba atmosfere zepsulam sweatdrop spadam.. *wyskakuje przez okno pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:58 am
wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki *wtula sie w niego , chłepta dalej , w nagrode kładzie jego ręce w intymne miejsca (wyobraźnia yeah ) * *rozanielony uśmieszek* więc co u ciebie kochanie słychać ? *wtula jej twarz w szyję*niestty nic ciekawego , no płaszczyk se kupiłam a teraz zbieram na BTK , myslisz czy bedzie mi ładnie w niem? musze leciec , papa misiu , jecze dzsiaj wpadne * daje wielkiego całusa z języczkiem * by by *oddaje całusa i macha na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:59 am
Kyoko Suomi chyba atmosfere zepsulam sweatdrop spadam.. *wyskakuje przez okno pokoju* eeeeee ....... *patrzy zdziwiony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 7:04 am
i znowu jestem sammmmmmmmmmmmm ... jak paaaalecc .. albo coooooooo .....
*śpiewa sobie smetni siedząc samotnie w pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|