|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:33 am
Ja- Yosei ...hehe ...no ja lecę niestety, tylko tak na chwilkę wpadłem ...trzymajcie się wszyscy ...sayonara więc adieu ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:34 am
witaj ..... *apatycznie leży w fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:35 am
niewiem co kagfe mowił , a ty tez niewiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:38 am
wywlok666 wired_Yuki niewiem co kagfe mowił , a ty tez niewiesz? hmmmm ? nie wiem o co chodzi .. witaj tak w og smile :********* ślicznie wyglądasz oh dziekuje misiaczku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:40 am
eh zycie chyba zaraz bede spadac bo lekcje mi sie koncza , ale jeszcze popisze dla kasski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:40 am
nie ma za cio smile chociaż bardziej mi się podobałaś z kapturkiem smile jednak teraz też jest fajnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:41 am
teraz lepiej biggrin * zakłada kaptur*?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:42 am
niewiem jak u was ale u mnie jest juz snieg , oh yeah , kocham snieg!~!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:42 am
wired_Yuki teraz lepiej biggrin * zakłada kaptur*? *całuje w policzek* ślicznie smile sama słodycz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:45 am
wywlok666 wired_Yuki teraz lepiej biggrin * zakłada kaptur*? *całuje w policzek* ślicznie smile sama słodycz heart *zaplątuje jemu łapki na szyi i si tuli , zbliza sie do szyi , załuje mu , i bbierze małego łyczka krwi * heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:47 am
wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki teraz lepiej biggrin * zakłada kaptur*? *całuje w policzek* ślicznie smile sama słodycz heart *zaplątuje jemu łapki na szyi i si tuli , zbliza sie do szyi , załuje mu , i bbierze małego łyczka krwi * heart *sadza ja na kolanach sobie aby jej było wygodniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:47 am
o , znowu zdobywam pieniądze , widze ze trocszke gaie naprawono
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:48 am
wywlok666 wired_Yuki wywlok666 wired_Yuki teraz lepiej biggrin * zakłada kaptur*? *całuje w policzek* ślicznie smile sama słodycz heart *zaplątuje jemu łapki na szyi i si tuli , zbliza sie do szyi , załuje mu , i bbierze małego łyczka krwi * heart *sadza ja na kolanach sobie aby jej było wygodniej**wtula sie w niego , chłepta dalej , w nagrode kładzie jego ręce w intymne miejsca (wyobraźnia yeah ) *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 20, 2004 6:48 am
wired_Yuki o , znowu zdobywam pieniądze , widze ze trocszke gaie naprawono milo by było gdyby wreszcie ryby chodziły .. nie obraziłbym się ... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|