|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:38 pm
Vykk Falcone Witam ponownie anime sie juz skonczylo 3nodding Vykk znalazlem ta strone z south parkiem sam blaugh kurde nie wiem co sie dzialo z ta gaia bo jak tylko wklejalem cokolwiek w okienko z tekstem to mi sie zamykala gaia znaczy wystepowal blad i wszykto zamykalo...wtedy sie wkurzylem i przestalem sie udzielac i w ogoole wyszeldem z gaii wiem wiem............. pewnie sie przygotowuja do swiatecznego eventu albo cos sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:38 pm
Prinee czuje sie tak jakbym byla niewidzialna... razz oj wcale nie...przytul na pocieszenie...jaby bylo za mocno to mow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:39 pm
Prinee czesc ...wam biggrin zaraz mnie cos trafi z ta gaia.... domokun nie moglam wlaczyc zadnego topicu.... Cześć z kąd jestes??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:41 pm
Derbyman Prinee czesc ...wam biggrin zaraz mnie cos trafi z ta gaia.... domokun nie moglam wlaczyc zadnego topicu.... Cześć z kąd jestes?? Katowice wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:41 pm
...ohayo ludzie ...jak widzę panują te nędzne świąteczne nastroje, nie będe się wypowiadał bo moje zdanie już znacie blaugh ...dla mnie to tylko długi weekend i dużo żarcia domokun ... ...no i widzę porządki w naszej Gildii...w sensie topicowo-regulaminowym... ...hehe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:42 pm
Vykk Prinee czuje sie tak jakbym byla niewidzialna... razz oj wcale nie...przytul na pocieszenie...jaby bylo za mocno to mow... *przytula* ahh.....wrescie mnie ktos zauwazyl biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:46 pm
Prinee Vykk Prinee czuje sie tak jakbym byla niewidzialna... razz oj wcale nie...przytul na pocieszenie...jaby bylo za mocno to mow... *przytula* ahh.....wrescie mnie ktos zauwazyl biggrin cze co u ciebie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:50 pm
Derbyman Prinee Vykk Prinee czuje sie tak jakbym byla niewidzialna... razz oj wcale nie...przytul na pocieszenie...jaby bylo za mocno to mow... *przytula* ahh.....wrescie mnie ktos zauwazyl biggrin cze co u ciebie?? narazie spoko ale jutro zgine...... gonk oczywiscie chodzi tu o szkole.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:51 pm
Falcone Ja- Yosei ...hehe ...no c80; ...mnie tez ludziska pomineli ...ale sie obrażać nie będe... ...heh... ...a poza tym idę już ...trzymajcie się wszyscy ciepło ...sayonara ... ninja jeszcze nie zdazylem go przywitac a juz se poszedl stare ehhe jest szybszy od ciebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:53 pm
Prinee Derbyman Prinee Vykk Prinee czuje sie tak jakbym byla niewidzialna... razz oj wcale nie...przytul na pocieszenie...jaby bylo za mocno to mow... *przytula* ahh.....wrescie mnie ktos zauwazyl biggrin cze co u ciebie?? narazie spoko ale jutro zgine...... gonk oczywiscie chodzi tu o szkole..... Nawet nie przypominaj mi o tym mam 4 pały z niemca gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:00 pm
Derbyman Nawet nie przypominaj mi o tym mam 4 pały z niemca gonk a ja pozwole sobie przypomniec Ci o zapoznaniu sie z regulaminem w przewodniku (link w mojej sygnaturce) stare Szczegolnie polecam lekture fragmentu o zakladaniu nowych topikow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:01 pm
ja chyba bede miala 3 albo 4 razz ale i tak niemiecki nie wlicza sie do sredniej wiec nie zawracam sobie tym glowy biggrin
ja juz msuze leciec bo rodzinka sie wscieka scream papa *przytula wszystkich*
[BeeWolf-Skracaj cytaty kochanie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |