|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:57 pm
ja wole pisac bez polskich bo latwiej jest jesli uzywam to tylko zeby wykluczyc wieloznacznosc..... i nadal pisze bez patrzenia na klawiore!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak co to za spisek co??? -_- przyznac sie bez bicia! drugi raz juz odpowiadasz na ten POST stare no ale moze nie przeczytales mojej odpowiedz znasz mnie i wiesz ze ja bym tam sam nie trafil -_- a po ciebie to moze by sie jakos udalo bo mnie wiece3j wiem gdzie jest twoja szkola sweatdrop A dajcie mi spokuj!! nie mam zamiaru znowu tracic 4 zł na bilet do orłowa by ci pokazać, gdzie jest plastyk -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun to nie jest sygnaturka Yumcia tylko jakiejs dziewczynki, ktora wstawila sobie znaczek BAN do niej i wyrownala ja do lewej. zle mnie zrozumialas chodzilo mi ze to Bylo konto Yume (widac jego polowe u gory) i ze on Mogl ja zabnowac (i ona zrobil print screena z tym wydazeniem) no teraz napisalem to jasniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:00 pm
Labudziak A dajcie mi spokuj!! nie mam zamiaru znowu tracic 4 zł na bilet do orłowa by ci pokazać, gdzie jest plastyk -_- mysl zanim osadzasz czy ja cos napisalem ze masz mnie tam zawozic question poprstu ja tam nie trafie za chiny i dodalem tak poza tematem ze do ciebie do szkoly udalo by mi sie jakos dojsc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl ja wole pisac bez polskich bo latwiej jest jesli uzywam to tylko zeby wykluczyc wieloznacznosc..... i nadal pisze bez patrzenia na klawiore!!!! tez nie lubie pisac polskich znaczkow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka wszystkim...worcilem... Sayo mam pytanko wchodzisz czasem an swoj wlasny topic?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak A dajcie mi spokuj!! nie mam zamiaru znowu tracic 4 zł na bilet do orłowa by ci pokazać, gdzie jest plastyk -_- mysl zanim osadzasz czy ja cos napisalem ze masz mnie tam zawozic question poprstu ja tam nie trafie za chiny i dodalem tak poza tematem ze do ciebie do szkoly udalo by mi sie jakos dojsc stare dobra, dobra. uspokujcie sie juz.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:01 pm
Hadogenes Enter_Sandgirl ja wole pisac bez polskich bo latwiej jest jesli uzywam to tylko zeby wykluczyc wieloznacznosc..... i nadal pisze bez patrzenia na klawiore!!!! tez nie lubie pisac polskich znaczkow ja tez nie nigy nie pisze i nigdy nie pisalem........ no chyba ze odswietnie w jednym wyrazie dzisiaj dodalem "ś" zeby byl latwiej zrozumiewalny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:01 pm
Falcone Labudziak A dajcie mi spokuj!! nie mam zamiaru znowu tracic 4 zł na bilet do orłowa by ci pokazać, gdzie jest plastyk -_- mysl zanim osadzasz czy ja cos napisalem ze masz mnie tam zawozic question poprstu ja tam nie trafie za chiny i dodalem tak poza tematem ze do ciebie do szkoly udalo by mi sie jakos dojsc stare aha zle zrozumialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:02 pm
kurcze, musze juz spadac, zeby sie wyspac przed jutrzejszym dniem.. pa wszystkim heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:03 pm
Vykk hejka wszystkim...worcilem... Sayo mam pytanko wchodzisz czasem an swoj wlasny topic?? razz wchodzę wchodzę dostaniesz co chcesz ale jutro xp dzisiaj nie mam czasu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:03 pm
dobra ja spadam mam na dziszejszy wieczur zbyt zly humor by z wami gadac jutro pewno bede ale jesli mi nie pujdzie z niemca to moge miec jeszcze gorszy humor zegnam wacpanstwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|