|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:45 pm
bez polskich znakow!!! takie jest moje skromne zdanie..... nie chce miec masy krzaczkow i musiec rozszyfrowywac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:46 pm
BeeWolf_san Falcone yyyyy...czemu tak z tym wyskoczyles question ja nie zauwazylem zeby ktos nazekal........ moze slepy jestem poprostu xd no teraz nikt nie nażeka bo mało urzywacie polskich znaków. Ale notorycznie ktoś nażeka na to, wiec krótka instrukcja się przyda. : biggrin ja wogule nie uzywam stare no ale fakt pytalem sie kiedys no ale jak mi powiedziales wtedy to juz wiedzialem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:46 pm
Labudziak Kyoko Suomi Labudziak oczywiście nikt mnie nawet nie zauwarzył fajnie też was lubie stare ja sie na chwilke z rozmowy wylaczylam, wiec sorki sweatdrop *przytula mocno* dzięki ty chociasz mnie zauwarzasz crying *odwzajemnie uscisk* nie ma za co 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:47 pm
Enter_Sandgirl hej hej wolfie No ostatnio rzadko bywam... Ale moze sie popraie wink A no popraw sie niegrzeczna ty wink Jak Studia ... Cześć Omi :* Labudziak konnichiwa.... Enter... no nie gadaj zaznacz jak na obrazku i jest okej ja tak mam ... i jest bardzo dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:48 pm
wired_Yuki Falcone wired_Yuki DarkMud Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^' jutro ci pokarze na podstawach , ok? o to wy sie znacie question kolega z klasy , a moze ty bu bu wpadniesz moze kiedys do mnie po szkole pod szkołe , a potem po labudziaka i na ps2 co to za spisek co??? -_- przyznac sie bez bicia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:49 pm
bee można jeszcze dodać że dopuki nie odśweżysz to kodowanie zostanie (jeśli wyłączysz automatyczny wybor) dlatego najlepiej odświeżać klikając na poprzednią stronę i spowrotem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:49 pm
Falcone ja wogule nie uzywam stare no ale fakt pytalem sie kiedys no ale jak mi powiedziales wtedy to juz wiedzialem sweatdrop BRawu .... Ja mykam na kolacjeeeee biggrin pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:50 pm
Labudziak *przytula mocno* dzięki ty chociasz mnie zauwarzasz crying brzydki jestes i akurat ona spojrzala przez przypadek i nie chciala byc nie kulturalna to sie przywitala .... xd (jak bys sie Labudziak nie skumal to jest JOKE )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:52 pm
Falcone Labudziak *przytula mocno* dzięki ty chociasz mnie zauwarzasz crying brzydki jestes i akurat ona spojrzala przez przypadek i nie chciala byc nie kulturalna to sie przywitala .... xd (jak bys sie Labudziak nie skumal to jest JOKE ) ty mi chcesz chyba specialnie humor popsuc co nie? nie musisz sie starać! mam juz dośc popsuty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:53 pm
Falcone Omega Sun to po prostu fragment czyjejs sygnaturki z opcja "wysrodkowanie do lewej" to jest sygnaturka Yume nie poznalas a on przeciez nie jest modem to jak mogl miec opcje Ban sweatdrop to nie jest sygnaturka Yumcia tylko jakiejs dziewczynki, ktora wstawila sobie znaczek BAN do niej i wyrownala ja do lewej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:53 pm
Labudziak co to za spisek co??? -_- przyznac sie bez bicia! drugi raz juz odpowiadasz na ten POST stare no ale moze nie przeczytales mojej odpowiedz znasz mnie i wiesz ze ja bym tam sam nie trafil -_- a po ciebie to moze by sie jakos udalo bo mnie wiece3j wiem gdzie jest twoja szkola sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:54 pm
Falcone Omega Sun to po prostu fragment czyjejs sygnaturki z opcja "wysrodkowanie do lewej" to jest sygnaturka Yume nie poznalas a on przeciez nie jest modem to jak mogl miec opcje Ban sweatdrop Straszą człowieka^^'...wiesz, kiedyś słyszałem o jakimś glitchu że ludzie przypadkowo logowali się z funkcjami mod-owymi, a teraz jest tyle glitchów...zwłaszcza że jestem tylko na kilka sekund i się nie poznałem, a na to można było kliknąć xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:54 pm