|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:37 pm
wired_Yuki Falcone wired_Yuki DarkMud Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^' jutro ci pokarze na podstawach , ok? o to wy sie znacie question kolega z klasy , a moze ty bu bu wpadniesz moze kiedys do mnie po szkole pod szkołe , a potem po labudziaka i na ps2 masz juz PS2 eek wpasc po ciebie sweatdrop nie wiem jeszcze by mnie ludzi tam wysmiali xd apozatymm ja jestem taka noga z orientacji geograficznej ze bym sie zgubil i nie doszedl do twojej szkoly : sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czy ja wyglądam jak moby d**k bez dicka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka po raz drugi sie chyba dzis witam... co tam slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:38 pm
okej, żegnam się już z wami, do zobaczenia! ..3... ..2... ..1... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:38 pm
BeeWolf_san WItam ... biggrin Zapoznać sie i nie nazekać biggrin xd bee ja już to kiedyś parę razy powtażałem i nie reagują sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:39 pm
M-Teen Kyoku Suomi - witaj siostrunoio razz sweatdrop hej, hej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:39 pm
Enter_Sandgirl hejka po raz drugi sie chyba dzis witam... co tam slychac? Witaj dawno cie nie widziałem smile przytula ... Sayokun ja też wiele razy mowiłem ale moze rysunek pomoze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:42 pm
to po prostu fragment czyjejs sygnaturki z opcja "wysrodkowanie do lewej"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Enter_Sandgirl hejka po raz drugi sie chyba dzis witam... co tam slychac? Witaj dawno cie nie widziałem smile przytula ... hej hej wolfie No ostatnio rzadko bywam... Ale moze sie popraie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oczywiście nikt mnie nawet nie zauwarzył fajnie też was lubie stare widze że jest nowy: DarkMud --> jesteś nowy, czy ja mam kiepską pamięć ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone yyyyy...czemu tak z tym wyskoczyles question ja nie zauwazylem zeby ktos nazekal........ moze slepy jestem poprostu xd no teraz nikt nie nażeka bo mało urzywacie polskich znaków. Ale notorycznie ktoś nażeka na to, wiec krótka instrukcja się przyda. : biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:43 pm
Labudziak oczywiście nikt mnie nawet nie zauwarzył fajnie też was lubie stare ja sie na chwilke z rozmowy wylaczylam, wiec sorki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:44 pm
Omega Sun to po prostu fragment czyjejs sygnaturki z opcja "wysrodkowanie do lewej" to jest sygnaturka Yume nie poznalas a on przeciez nie jest modem to jak mogl miec opcje Ban sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:44 pm
Kyoko Suomi Labudziak oczywiście nikt mnie nawet nie zauwarzył fajnie też was lubie stare ja sie na chwilke z rozmowy wylaczylam, wiec sorki sweatdrop *przytula mocno* dzięki ty chociasz mnie zauwarzasz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|